Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

6 Weekse Yoga Nidra (slaapyoga) cursus

oktober 24, 2023 @ 7:15 pm - 9:00 pm

€195
Yoga-Nidra-voor-ondernemers-desireeboerema ondernemersvuur
Ben jij er klaar voor om een pauze te nemen van het hectische (ondernemers)leven? Wil je meer innerlijke rust, een positievere mindset en de ruimte voelen om weloverwogen keuzes te maken? Maak kennis met Yoga Nidra, een transformerende reis naar diepe ontspanning en persoonlijke groei.

Yoga Nidra live ervaren

Na het succes van de 6-weekse online training Yoga Nidra: Ontspannen Ondernemen, komt er nu ook een offline variant. Verschillende mensen gaven aan dat het voor hun beter werkt om echt ergens heen te gaan en dat ze het fijner vinden om even uit huis te zijn en een sessie fijner vinden als het ‘live’ is. Mijn nieuwe praktijkruimte is de perfecte plek om 6 weken achter elkaar op dinsdagavond samen te komen zodat je kunt genieten van een fijne Yoga Nidra (slaapyoga) sessie.

Rustmomenten inplannen

Als ondernemer omarm je vaak een hectische levensstijl. Je jongleert met talloze verantwoordelijkheden, schakelt voortdurend tussen taken, en streeft naar constante optimalisatie. In een wereld die altijd ‘aan’ staat en waar we 24/7 bereikbaar zijn, kan dit leiden tot een overvloed aan prikkels. In zo’n snelle samenleving, waarin verwachtingen hoog zijn (vooral ook bij onszelf), is het van essentieel belang om momenten van rust in te plannen.

Diep ontspannen

Yoga Nidra biedt je een prachtige gelegenheid om diep te ontspannen en tot rust te komen. Tijdens een Yoga Nidra-sessie lig je comfortabel onder een deken, luisterend naar de begeleidende stem terwijl je al je zintuigen behalve het gehoor uitschakelt. Het is een manier om volledig te de-stressen, en één uur Yoga Nidra staat gelijk aan maar liefst drie uur slaap – dat zegt genoeg over de impact ervan.

Voordelen van Yoga Nidra

De kracht van Yoga Nidra reikt verder dan alleen ontspanning. Deze diepgaande sessies biedt talloze voordelen die heel waardvol zijn voor eigenlijk voor iedereen. Het brengt:

Rust in je hoofd

Positievere mindset

Stressvermindering

Verbeterde concentratie

Ontspannen lichaam

Verbeterde slaap

Vergroot je zelfcompassie

Versterkt je imuunsysteem

Ontdekken van dromen

Helderheid over wie je bent en wat je doet

Vermindering van angst & onzekerheid

Overgang van dromen naar doen

Live Yoga Nidra cursus

De 6 weekse start op dinsdag 24 oktober en we sluiten af op 28 november. Mooi voor de Sinterklaasdrukte aan. Zo kun je helemaal ontspannen de decembermaand in én dan weet je hoe jij Yoga Nidra in kunt zetten als de drukte je aanvliegt. 😉 

Locatie: Mottenbrink 1F in Onnen

Inloop 19.15 uur 
Start 19.30 uur
Afsluiting 21.00 uur

De avond start met wat informatie en de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarna begeleid ik een fijne sessie, eventueel met mijn Sjamenendrum Natáka. Na de sessie drinken we met elkaar nog even een kopje thee om rustig bij te komen en sluiten we samen af. Het worden fijne ontspannen avonden. 


Deelnemen

Voor deze Yoga Nidra cursus zijn er maximaal 6 plekken beschikbaar. Deelnemen kan voor 195 euro (excl. btw). Hiervoor krijg je:

  • 6 Live Yoga Nidra sessies: wekelijkse begeleiding om je diepgaand te ontspannen. 
  • 4 Yoga Nidra audio’s: opnames van verschillende duur die je onbeperkt kunt luisteren. 
  • Whatsapp-support: voor extra motivatie, delen van hobbels en stellen van vragen. 
Meld jij je nu aan dan krijg je deze cadeaus erbij die samen een waarde hebben van € 199,-:

  • Yoga Nidra notitieboek: om te journallen, je ervaringen en opdrachten in uit te werken.
  • Yoga Nidra tracker: handig overzicht waarop je bij kunt houden wanneer je een sessie hebt gedaan.
  • Online training: Yoga Nidra: Ontspannen ondernemen, waarin je stap voor stap alles na kunt lezen.
Yoga nidra ontspannen ondernemen
Yoga Nidra tracker ondernemersvuur recht

Aanmelden

Lijkt het fijn om erbij te zijn? Je bent van harte welkom. Er is ruimte voor maximaal zes personen. Aanmelden kan via onderstaande button. Heb je nog vragen? Dan mag je me altijd even een appje sturen naar 06-43456343. Twijfel je of het iets voor je is, je mag altijd even bellen dan kan ik je er wat meer over vertellen en met je meekijken en/of adviseren. 

6 Live Yoga Nidra sessies

Wekelijkse begeleide sessies om je diepgaand te ontspannen en te herstellen.

4 Yoga Nidra audio's

Je krijgt opnames van verschillende duur zodat je onbeperkt je Yoga Nidra momentjes kunt pakken.

Whatsapp support

Fijn om tussen de sessies door je vragen te kunnen stellen, hobbels te delen en extra motivatie te krijgen.

Yoga Nidra Tracker

Een handig overzicht waarop jij bij kunt houden wanneer je een sessie hebt gedaan.

Yoga Nidra Notitieboek

Instructies en correcties van een ervaren yogaleraar, waardoor je kunt verdiepen en verbeteren.

Persoonlijke begeleiding

Instructies en correcties bij het beoefenen waardoor je kunt verdiepen en verbeteren.

Fijne energie en motivatie

Live lessen zorgen voor een stokje achter de deur en motiveren je om consistent te blijven in je praktijk.

Ontmoet gelijkgestemden

Ontmoet andere bezige bijtjes die ook behoefte hebben aan ontspannen en leer van elkaars ervaringen.

Theorie & integratie

Je leert de diepere principes van Yoga Nidra en hoe je het kunt integreren in je dagelijkse leven.

Ruimte voor vragen

 Je kunt direct vragen stellen en antwoorden krijgen, wat je begrip en kennis verdiept.

Schrijfopdrachten

Je krijgt schrijfopdrachten voor als je het fijn vindt om extra verdieping op te zoeken.

Deelopdrachten

Voor de ondernemers die hun netwerk willen inspireren m.b.t. zelfzorg en zelfliefde.

Veelgestelde vragen

Om deel te nemen hoef je geen ervaring met yoga (nidra) te hebben. Stil liggen kan iedereen 😉 en ik neem je stap voor stap mee in wat we gaan doen. 

Ja hoor, dat is gewoon mogelijk. Deze 6 weekse Yoga Nidra cursus is voor iedereen die denkt dat het hem of haar goed doet en er graag samen mee aan de slag wil gaan.

Lijkt het je fijn om er eerst wat meer beeld bij te krijgen? Dan ben je van harte welkom om een proefles te volgen. Kijk even in de agenda of er binnenkort weer eentje gepland staat. 

Komt de dinsdagavond je nou net niet uit of vind jij het fijner om op een ochtend deel te nemen? Laat het me even weten. Mogelijk plan ik de volgende 6-weekse op een ander tijdstip en/of dag. Bij voldoende animo start ik nog een groep of hou ik er bij de volgende editie rekening mee. Stuur mij een appje: 06-43456343 en deel je voorkeuren. <3

De locatie van de Yoga Nidra cursus is de Mottenbrink 1F in Onnen. De praktijkruimte van het Ondernemersvuur. Parkeren kan op het terrein of aan de weg (gratis). 

Woon je niet in de buurt of heb je geen zin om je huis uit te gaan? Je kunt niet online aansluiten tijdens de lessen, maar je kunt je wel aanmelden voor de online training Yoga Nidra Ontspannen Ondernemen

Vind je het prettiger of past het op dit moment beter bij je situatie om 1 op 1 met Yoga Nidra aan de slag te gaan? Dan is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie even bij Holistische sessie en neem even contact met me op. Dan kan ik even horen wat je wensen zijn en, geheel vrijblijvend of course, delen wat ik voor je kan betekenen. 

Waarom anderen zich aanmelden

"Ik verzorg de vertaling van jouw bedrijfsidentiteit naar beeld. Hierbij focus ik mij voornamelijk op huisstijlontwerp en drukwerk. Een creatief vak dus. En die creativiteit vergt een heldere geest om zo de ruimte te hebben om tot de mooiste ideeën te komen en in een goede flow te zitten. Helaas kom ik mezelf nog te vaak tegen dat mijn hoofd te vol zit en ik niet helder kan nadenken. Daarnaast merk ik ook dat ik het soms lastig vind om naar mijn innerlijke stem te luisteren, omdat mijn hoofd zo vol zit met gedachten, dat er als het ware een soort ruis tussen zit. Uit de training hoop ik te halen hoe ik kan werken aan een heldere geest, rust in mijn hoofd en zo ook beter naar mijn innerlijke stem kan luisteren. Ik ben heel benieuwd wat het iedereen gaat brengen. Ik heb er zin in!"
marlies brink
Marlies Brink
Merkstylist
"Door mijn schoonzus werd ik attent gemaakt op deze Yoga Nidra cursus. Ik had er zelf nog nooit van gehoord. De tekst sprak me enorm aan en daarom heb ik me aangemeld. Waar ik op dit moment vooral behoefte aan heb ik orde in mijn gedachten en ideeën, balans tussen werk en privé, échte rust in mijn hoofd en lijf en duidelijke praktijkoefeningen waarmee ik zelf aan de gang kan en die ik ook volhoud. Waar ik last van heb is mijn perfectionisme. de grote angst om fouten te maken, geen 'nee' durven zeggen, hyperfocus (voor mijn werk niet zo erg, maar voor mijn jonge gezin minder gezellig!) en dat ik te veel ideeën heb en alles tegelijk wil doen. Mijn uitdaging is meer rust nemen, meer balans vinden en accepteren dat het oké is om fouten te maken. Ik hoop dat Yoga Nidra mij daarbij kan helpen."
Florien Wiersma
Eventmanager
"Ik heb eerder een BOOSTdag met Dees gedaan waarin we ook een Yoga Nidra sessie deden. Wat was dat fijn! Daarnaast heb ik een stilteweekend met Dees gedaan waarbij ze toen de Yoga Nidra bij mij introduceerde. Ik wil mijn bedrijf gaan neerzetten zoals het in mijn hoofd zit en gáán. Juist dit pad is vrij onbekend en dat maakt het lichtelijk spannend. Ik weet dat dit het is. Het heeft mij al zoveel gebracht. Dat wil ik delen. Hierin ben ik ook super open met mijn 3 dochters; ze missen hun vader enorm en openheid doet veel. Een traan én een lach, ABSOLUUT! Ik heb er zin in en zie het als een (welkome) uitdaging tijdens de verhuizing 🏡💖"
esther ritzen
Esther Ritzen
Op reis met O'lijfje

Hoe anderen het ervaren hebben

"De yoga nidra vond ik een fijne ervaring. Had op een gegeven moment echt het gevoel een stukje boven mijn mat te liggen. Ben vlot in slaap gevallen, maar werd om 3 uur wakker met het gevoel een hele nacht te hebben geslapen. Even eruit geweest, daarna toch ook weer vlot in slaap gevallen. Vrijdag is normaal een jachtige dag en ik voel me meestal erg opgejaagd. Vandaag echter niet: heel relaxed, geen last van een gejaagd (adrenaline) gevoel en toch alle dingen geregeld die ik moest regelen. Super fijn om me zo relaxed en gegrond te voelen. Ik ben benieuwd hoe lang dit blijft hangen. Ik doe graag nog een keer mee."
"Yoga nidra bracht me in verbinding met mezelf. Alles kwam naar boven zo ook irritatie. Maar dat betekend dat ik goed in contact met mezelf was. In slaap vallen ging daarna wel moeizaam. Wellicht beter om daarna geen tv meer te kijken ☺ Voor herhaling vatbaar!"
"Désirée heeft een fijne stem om naar te luisteren. Na de sessie heb ik goed geslapen en een uitgerust gevoel."

Gegevens

Datum:
oktober 24, 2023
Tijd:
7:15 pm - 9:00 pm
Kosten:
€195
Evenement Categorie:

Organisator

Désirée Wassing-Boerema
Telefoon
0643456343
E-mail
desiree@ondernemersvuur.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ondernemersvuur
Mottenbrink 1F
Onnen, Groningen 9755PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0643456343
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights