Laatste afgelopen Evenementen

Samenwerkdag [Mastermind-editie] Groningen

Ondernemersvuur Mottenbrink 1F, Onnen

Na een goedgeslaagde eerste Mastermind-editie van de Samenwerkdag, direct een nieuwe gepland. In juli staat er weer eentje op de agenda. Werk je veel alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken met andere ondernemers? Wil je graag sparren over een thema wat je bezig houdt of kun je […]

€25

Workshop | Het effect van jouw geboorte op de uitdagingen in het ondernemerschap

Ondernemersvuur Mottenbrink 1F, Onnen

In mei staat er een mega interessante workshop op de planning bij Krachtcirkel het Ondernemersvuur in samenwerking met Dieneke Klarenberg. Het thema van deze workshop is: 'Het effect van je geboorte op de uitdagingen in het ondernemerschap'. Ben jij benieuwd waarom jij bepaalde uitdagingen op je pad komen, wil je inzicht krijgen in hoe dit ontstaan is en helder krijgen waar jouw superpower zit? Dan is deze workshop wat voor jou.

€300

Samenwerkdag Emmen – Barista Cafe

Barista Cafe Emmen Hoofdstraat 55, Emmen

Werk je veel alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken met andere ondernemers? Wil je graag wat meer tijd plannen om AAN je eigen bedrijf te werken? Dan is een Samenwerkdag wat voor jou! Deze keer komen we samen bij Lazy Lemon in Leeuwarden. Leuk als jij er ook bij kan zijn.

€10
Winkelwagen
Scroll naar boven