Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Maak jouw ondernemersplannen voor 2024

november 28, 2023 @ 10:00 am - 4:00 pm

€150
Maak jouw ondernemersplannen voor 2024

Yesss het is weer zover. Een van mijn favoriete momenten van het jaar: het einde is in zicht. Daarmee tijd om even terug te blikken, de balans op te maken, de ballast overboord te gooien en met de ontstane ruimte lekker nieuwe plannen te maken voor het komende jaar. Zin om komend jaar meer ondernemen zoals jij dat wil en samen plannen te maken? Dan is deze workshop wat voor jou!

Door het jaar heen doen we veel meer dan we door hebben. Lang niet altijd houden we ons aan ons plan en dat hoeft ook niet. Want juist door te handelen van uit flow en intuïtie, ontstaan de mooiste dingen. Het is dan fijn om even bewust te kijken wat er is ontstaan. We zijn geneigd om te kijken naar wat er niet is. Maar laten we eens stilstaan en bewust worden van wat er allemaal wél is. Daarnaast is het belangrijk om af en toe te checken of wat je doet nog bijdraagt aan wat je belangrijk vindt om te doen.  Het eind van het jaar is daar een perfect moment voor.

We praten met elkaar vaak over wat we allemaal willen gaan doen. Dat is fijn: lekker vooruit kijken, plannen maken en gaan met die banaan. We houden nou eenmaal van to-do-lijstjes maken. Minstens zo belangrijk is het terugblikken. Daar zit veel potentie in om in het volgende jaar op verder te bouwen. Daarnaast geeft het vaak ook een lekkere portie zelfwaardering, wat we onszelf niet zo snel geven, terwijl dat juist zo’n boost kan geven. Dus hoppa, op naar dat i-did-it-lijstje.

Het stellen van doelen is één van de manieren om focus te krijgen in wat we doen. Maar hoe stel je die doelen en waar heb je rekening mee te houden? Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een goede balans tussen privé en ondernemerschap? Misschien is je leven wel veranderd doordat je een kindje hebt gekregen of heb je (gezondheids)uitdagingen op je pad gekregen en vraagt dat om veranderingen in je Hoe zorg je ervoor dat jij volgend jaar écht gaat of nóg meer kunt ondernemen zoals jij dat wil? We gaan hiermee lekker samen aan de slag.

In deze offline workshop gaan we:

 • met maximaal 6 personen;
 • lekker praktisch aan de slag;
 • samen terugblikken naar 2023;
 • bekijken wat je kunt laten varen en waar je meer van wil;
 • ontdekken hoe je met 101 ideeën weer in beweging komt;
 • de balans opmaken en van daaruit keuzes maken;
 • jaardoelen stellen en een planning maken;
 • helder maken welke stappen jij als eerst te zetten hebt;
 • de focus in je ondernemersplannen van 2024 brengen;
 • jouw plan de campagne op papier uitwerken;
 • delen hoe je dit kunt behouden of terugkrijgen;
 • vertellen welke tools je focus en overzicht geven.

Prijs: 150,- euro

Dit krijg je:

Het doel van deze dag is om samen de balans op te maken voor 2023, te ontdekken waar jij kansen laat liggen om nog meer op jezelf af te stemmen en concrete plannen voor 2024 te maken. Zodat jij volgend jaar nog meer of blijft doen wat jij het liefste doet, waarmee jij van betekenis kan zijn en waarmee jij het verschil kan maken. Zowel voor jezelf als voor je klanten.

Wil jij met een lekker gevoel met focus en overzicht het nieuwe jaar in gaan? Dan is deze offline workshop echt wat voor jou. 

Deze ondernemers gingen je voor

Met onderstaande video krijg je beeld bij het offline evenement Maak jouw ondernemersplannen voor 2020. Verschillende deelnemers delen hun ervaringen. Toen kwamen we met heel wat meer mensen samen, dit keer dus lekker kleinschalig met een groepje van 6 ondernemers.

"Ik weet dat voor een gezond bedrijf het noodzakelijk is om tijd te maken voor het uitwerken van een plan en deze in hapklare stukken uit te werken zodat de acties overzichtelijk en do-able worden. Vorig jaar heb ik het zelf gedaan. Dat was al fijn, maar ik denk dat het nog fijner is om het met gemotiveerde andere ondernemers te doen. En ik wil het met Desiree doen omdat ik heel enthousiast ben over jouw manier van werken. Ze brengt veel energie mee, praktische stappen en inspireert om in actie te komen. Afgelopen jaar vond ik het zo waardevol dat ik er ook dit keer weer bij wil zijn."
christina.png
Christina Pokhodilo
Lichaamsgericht therapeut
"Ik heb deelgenomen aan een eerdere editie van Maak jouw ondernemersplannen. Toen heb ik doelen opgesteld en plannen gemaakt (in mijn bullet journal of course). Dit zorgde voor mij voor een goede focus en balans tussen privé en het ondernemerschap. Afgelopen week bladerde ik hier even in terug. Zonder hier dagelijks naar te kijken, besefte ik mij dat ik onbewust al zo veel stappen heb gezet en doelen heb behaald het afgelopen jaar! Ik geloof er dan ook echt in door plannen te maken en het echt op “papier” op te schrijven je meer focus krijgt in wat je doet en waar je naartoe wilt."
marlies brink
Marlies Brink
Merkstylist & agenturen

Gegevens

Datum:
november 28, 2023
Tijd:
10:00 am - 4:00 pm
Kosten:
€150
Evenement Categorie:

Organisator

Désirée Wassing-Boerema
Telefoon
0643456343
E-mail
desiree@ondernemersvuur.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ondernemersvuur
Mottenbrink 1F
Onnen, Groningen 9755PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0643456343
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights