Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop | Het effect van jouw geboorte op de uitdagingen in het ondernemerschap

mei 17 @ 10:00 am - 4:00 pm

€300
Het effect van je geboorte op je uitdagingen in het ondernemerschap Ondernemersvuur

In mei staat er een mega interessante workshop op de planning bij Krachtcirkel het Ondernemersvuur in samenwerking met Dieneke Klarenberg. Het thema van deze workshop is: ‘Het effect van je geboorte op de uitdagingen in het ondernemerschap’. Ben jij benieuwd waarom bepaalde uitdagingen op je pad komen, wil je inzicht krijgen in hoe dit ontstaan is en helder krijgen waar jouw superpower zit? Dan is deze workshop wat voor jou.  

Ondernemen en persoonlijke groei

Je hebt het mij vast wel eens horen zeggen, of misschien heb je het hier al op mijn website gelezen. Het ondernemerschap is net een persoonlijk ontwikkelingstraject. Het gaat over van binnen naar buiten ondernemen: weten wie je bent, voelen waar je blij van wordt, weten wat je wil en waar je goed op gaat. Om vanuit daaruit aan de slag te gaan om je bedrijf in de wereld te zetten, voor je waarde gaan staan en jezelf zichtbaar maken. Zowel in het ontdekken wat je wil, als het daadwerkelijk de ‘markt’ op gaan en je bedrijf runnen, komen we allemaal zo onze thema’s tegen.

We kennen allemaal wel van die belemmerende overtuigingen zoals:

Hoe voel ik wat wil ik?
Wie zit er nou op mij te wachten?
Mensen gaan dit toch nooit betalen?
Er wordt online al zoveel gedeeld, wat voeg ik toe?
Als ik mezelf in beeld zet, dan lijkt het net de grote zie-mij-show.

Uitdagingen in het ondernemerschap

Waar de een een vliegende start maakt en later zo de uitdagingen tegenkomt, heeft de ander vooral moeite om überhaupt op te starten of misschien zelfs te beginnen. Een van de uitdagingen die veel voorkomt is het hebben van te veel ideeën. Overal de mogelijkheden zien en daardoor geen knopen doorhakken. Of ergens aan beginnen en het niet afmaken. Als je wel weet wat je wil dan is dat natuurlijk fijn. Maar ook dan kun je uitdagingen ervaringen.  Misschien vind je het lastig om te netwerken, voelt een ‘nee’ op een offerte als een afwijzing, ben je bang om met (online) zichtbaarheid aan de slag te gaan of gaat het niet zo hard met het krijgen van klanten. Ook als je een goed lopend bedrijf hebt kun je tegen dingen aan lopen. Misschien vind je het lastig om de focus te houden. Loop je steeds weer tegen ‘dat harde werken’ aan waartoe je geneigd bent en loop je jezelf voorbij. 

"Door het gedrag te begrijpen kan de verandering in gang gezet worden"

Patronen doorbreken

Om te groeien als ondernemer en/of met je bedrijf kun je van alles doen. Je verliezen in wat al ogenschijnlijke succesvolle ondernemers doen en wat voor hun werkt, 601 marketingtrucjes toepassen en online training naar online training volgen tot je vindt dat je wél genoeg in huis hebt. Maar wat je ook kunt doen is meer inzicht krijgen en begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Als je namelijk begrijpt waar je gedrag vandaan komt, ga je jezelf beter begrijpen en kun je er anders naar kijken. In plaats van die eindeloze afwijzing op je gedrag, krijg je er juist begrip voor en kun je verzachting ervaren. Én als het even mee zit kun je zelfs ontdekken welke superpower er óók uit voortgekomen is. Want die is vaak ondergesneeuwd, omdat we altijd zo lekker gaan op kijken naar wat er NIET goed gaat. 

Geboortepatronen

Door de jaren heen maken we van alles mee wat invloed heeft op onze overtuigingen, gevoelens en ons gedrag. Positief en negatief. Denk alleen al eens aan je opvoeding. Wat is er allemaal tegen je gezegd wat je bent gaan geloven en waar je naar bent gaan leven. De zinnen die tegen je gezegd zijn, maar ook het gedrag wat je voorgeleefd is, bepaald de dag vandaag nog je gedrag. Nog sterker: zelfs de tijd die jij je niet meer kan herinneren heeft nog steeds invloed op hoe jij nu leeft en dus ook onderneemt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de conceptie: was je eigenlijk gewenst of niet? Of aan de tijd dat je in je moeders buik zat in stuitligging waarbij er getracht is je recht te leggen. Of de geboorte waarbij je er heel snel was of met de navelstreng om nekje. Allemaal voorbeelden van situaties die als zaadje hebben gediend en de uitdagingen die jij nu ervaart. Bizar eigenlijk toch? En tegelijkertijd ook zo logisch. 

Dit brengt de workshop je

Tijdens de workshop ‘Het effect van je geboorteverhaal op de uitdagingen in het ondernemerschap’ nemen we je mee in hoe de belangrijkste momenten rondom je geboorte invloed hebben op je overtuigingen, gevoelens en gedrag. We kijken samen naar de patronen die veel voorkomen, bespreken de uitdagingen in het ondernemerschap én leggen de link zodat je meer inzicht krijgt in waarom je het doet zoals je het doet. Om vanuit daaruit patronen te kunnen doorbreken en waar gewenst anders te gaan doen. De workshop brengt je o.a.

Kennis over geboortepatronen

Inzicht in je geboorteverhaal
(ook als je hier niets van weet)

Helderheid over je eigen geboortepatronen

Zelfinzicht, waardoor je begrijpt waarom je de dingen doet zoals je ze doet

Heling en transformatie op jouw thema

Nieuwe contacten die ook uitdagingen ervaren én
zich bezig houden met persoonlijke ontwikkeling

Geeft beeld bij waar andere ondernemers tegenaan
lopen (jij bent niet alleen)

Handvatten om mee aan de slag te gaan om de verandering in gang te zetten.

Inzicht in welke superpowers jij in kunt zetten in het ondernemerschap

Workshopdag

De workshop staat gepland op 17 mei 2024. Tijdens deze dag ontdek je welke link er is tussen jouw geboorte, de patronen die daaruit zijn ontstaan en de uitdagingen die je in het ondernemerschap ervaart. Ook gaan we kijken naar de mooie dingen die je eruit kunt halen. Het programma ziet er globaal gezien als volgt uit:

09:30 uur Inloop & smudgen
10:00 uur Geboortepatronen
                  Uitdagingen in het ondernemerschap
                  Effect van je geboorte op het ondernemen
12:00 uur Lunch (let op: zelf meenemen)
12:45 uur Themawandeling
13:30 uur Opstelling Jouw geboorteverhaal
                  Jouw geboortekaart & ondernemersaffirmatie
                  Yoga Nidra Transformatiesessie
16:00 uur Afronding 

Locatie:
Mottenbrink 1F in Onnen
Parkeren kan gratis op het terrein en aan de weg.

Deelnemen

Lijkt het je fijn om aan de workshop ‘Het effect van je geboorte op je uitdagingen in het ondernemerschap’ mee te doen? Je bent van harte welkom bij Krachtcirkel het Ondernemersvuur. 

Voor deze workshop zijn er maximaal 6 plekken beschikbaar. 

Deelnemen kan voor 300 euro (excl. btw).

Voorafgaand aan je deelname krijg je ook toegang tot de besloten Facebookgroep ‘Krachtcirkel het Ondernemersvuur‘, zodat je vooraf vast kunt kennismaken, je de nodige vragen kunt stellen en ook fijn om achteraf ervaringen in uit te wisselen. Meld jij je nu aan, dan kun jij je zelf melden bij de groep en na betaling zullen we je toevoegen.

Voorbereiding & meenemen

Heb je informatie over jouw geboorte of hoe b.v. de tijd is geweest toen je in de buik zat? Fijn als je dat mee kunt nemen. Je kunt ter voorbereiding ook, als het mogelijk is, een gesprek hebben met je moeder over hoe haar tijd is geweest van zwanger worden tot aan je geboorte en er na (tot 1 jaar). Het kan fijn zijn om de meest opvallende informatie voor jezelf op papier te zetten. Een zwangerschapsboek met informatie kan ook waardevol zijn. Is het om wat voor reden voor jou niet mogelijk om informatie over de conceptie tot en met je geboorte te krijgen? Geen probleem. Ook dan kun je gewoon deelnemen. 

Het volgende is handig om mee te nemen

Er gaan geen jassen, schoenen, tassen en mobiels mee naar binnen. Dus laat die lekker in de auto of je kunt ze in mijn kantoor zetten. Je kunt eventueel mijn nummer doorgeven voor in noodsituaties (06-43456343) of andere dringende zaken waarvoor je wel bereikbaar wil zijn. Tip: doe eventueel makkelijke schoenen aan zodat je die zo uit floept bij de voordeur. 

Begeleiding

Deze workshop wordt begeleid door Dieneke Klarenberg en mij, Désirée Wassing-Boerema. Dieneke is Opvoedondersteuner en Geboortepatronencoach. Ze helpt je om helder te krijgen welk effect de verschillende mijlpalen rondom je geboorte hebben, op je uitdagingen in het hier en nu. Ik hou me bezig met holistisch en cyclisch ondernemen, waarvan het van binnen naar buiten ondernemen (en andersom) centraal staat. Kort gezegd zie ik het ondernemerschap – en de uitdagingen die daarbij komen kijken – als een ingang tot groei. Samen klopt het dus helemaal.  ♥

"Vanuit mijn functie als ambulant autisme-begeleider ben ik aanraking gekomen met de kaartenset Geboorte in kaart. Toen ik dit zag, dacht ik echt: hier word ik blij van, dit is het missende stukje. Op deze manier kan ik nog meer beeld krijgen bij de behoefte van de kinderen die ik begeleid en daarmee de ouders beter ondersteunen. Eenmaal gestart als Geboortepatronencoach kon ik er geen genoeg van krijgen en heb ik alle bijbehorende opleidingen gevolgd. Dit is wat ik hier te doen heb en dit wil ik met alle liefde delen met iedereen die geboren is."
"In 2023 ben ik bij een lezing van Dieneke geweest over geboortepatronen en sindsdien ben ik fan. Door haar lezing ben ik me gaan verdiepen in mijn geboorteverhaal en vielen er allemaal puzzelstukjes op hun plek. Wat bijzonder dat je geboorteverhaal je zoveel informatie kan geven over het waarom je tegen bepaalde dingen aan kan lopen in je leven én dus ook in het ondernemerschap. Het inzicht krijgen in waar je gedachtes, en daar uit voortvloeiende gevoel en gedrag, vandaan komen, helpen je om er op verzachtende manier naar te kijken en in te zien waar juist jouw kracht zit."

Veelgestelde vragen

Bij het smudgen ga ik met rook van lekkere kruiden om je lichaam heen om datgene wat aan jou 'kleeft' op te ruimen. Emoties van anderen, negatieve gedachtes, stress van de heenreis en zo meer. Niets spannends, wel fijn om zo allemaal 'schoon' de ruimte in te gaan. <3

De ervaring leert dat veel mensen die bij mij komen heel bewust eten én eigenlijk zelf liever bepalen wat ze eten. Daarom geven we je de vrijheid om zelf wat van huis mee te nemen waar je lekker op gaat en past bij je leefstijl. Wij zorgen wel voor kleine snackjes bij de  koffie en thee. Deze zullen zowel glutenvrij en melkvrij zijn.

Yoga Nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd. Het is een vorm van yoga waarbij je enkel stil hoeft te liggen onder een dekentje. Een sessie helpt je om diep te ontspannen en op te laden. De sessie tijdens deze dag wordt afgestemd op datgene wat we gaan doen zodat je het als het ware ook in je onderbewuste kunt planten. Daarover hoor je meer tijdens de dag. 

Gegevens

Datum:
mei 17
Tijd:
10:00 am - 4:00 pm
Kosten:
€300
Evenement Categorie:

Organisatoren

Désirée Wassing-Boerema
Dieneke Klarenberg

Locatie

Ondernemersvuur
Mottenbrink 1F
Onnen, Groningen 9755PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0643456343
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights