Samen werken aan jouw social media

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 700,00

Sociale media horen tegenwoordig helemaal bij het ondernemerschap. Het is een goedkope manier om je naamsbekendheid te vergroten, een netwerk op te bouwen en zo klanten aan te trekken. Maar hoe pak je dat nu eigenlijk handig aan? 

Online zichtbaarheid is voor veel ondernemers wel een dingetje. Ze vinden het lastig om hun bedrijf én zichzelf zichtbaar te maken. Wat gaat iedereen er van vinden? Er wordt al zoveel gedeeld, wat voegt mijn update toe?  Ben ik niet te spammerig? Ik wil niet op de voorgrond, want het gaat niet om mij. Klopt. Het gaat om de boodschap, jouw boodschap waarmee je anderen kunt inspireren en activeren.

Zoveel ondernemers zetten social media in én doen maar wat. Je kunt er uren in kwijt zonder dat het je brengt waar je het voor doet. Zonde van de tijd. Daarom is het belangrijk om vooraf stil te staan bij de keuzes die je te maken hebt, waarbij het belangrijk is om steeds af te stemmen op wat bij jou past. Als je van uit die sterke basis aan de slag gaat, wordt social media opeens een stuk leuker om in te zetten, kun je meer impact maken én zijn je resultaten beter.

Hier lopen andere ondernemers tegenaan: 

 • geen of weinig kennis over social media;
 • technische kennis ontbreekt, daardoor gaat het niet zo vlotjes;
 • sociale media veranderen zo snel, ik hou het niet bij;
 • ik heb het gevoel dat ik too much ben op social media (heb je haar weer);
 • ik zit steeds weer met de vraag: wat moet ik nu weer plaatsen?
 • voel me onzeker over hoe ik potentiële klanten aan kan spreken;
 • ik kan mijn tijd maar een keer besteden, ik wil het effectief aanpakken;
 • ik heb altijd te weinig tijd en te veel ideeën. Ik heb meer focus nodig;
 • stukje angst: ik weet niet wat er mogelijk is, weet ik wel genoeg?
 • mis strategie en éénduidige uitstraling. Doe nu hapsnap.

Het is super belangrijk om social media in te zetten op een manier die echt bij jou, je bedrijf en je boodschap past. Want dan heb je de tools in handen om de connectie te maken met je doelgroep en kun je klanten aantrekken die echt bij jou passen.

Deze drempels kunnen we prima met elkaar overwinnen. Je hebt hiervoor helder te krijgen waar jouw online groeikansen zitten, hoe jij een social media strategie uit zet en hoe je jouw social media kunt boosten.

Dit programma is interessant voor elke ondernemer die wil groeien op gebied van social media. Of je nou starter bent of het al heel lang inzet. In het ene geval begin je direct met een concreet en sterk plan. In het andere geval kun je voortbouwen op wat je aan het doen bent, finetunen waar mogelijk en doorgroeien op nieuwe thema’s.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 40+ video’s met uitgebreide tekst en uitleg (blijft groeien);
 • 6 live Q&A’s (elke maand) + alle die al geweest zijn;
 • online zichtbaarheidschecker (printbaar);
 • Social Media Canvas (printbaar);
 • levenslang toegang tot de besloten Facebook-groep;
 • inspirerend netwerk met andere ondernemers;
 • 24/7 support op al je vragen;
 • 6 maanden toegang tot de videolessen.

Wil jij sociale media inzetten om je boodschap uit te dragen, mensen te inspireren en activeren. Een beweging op gang te brengen en samen meer impact te maken? Dan is het programma Samen werken aan jouw social media wat voor jou!

Deze ondernemers gingen je voor

“Ik wilde graag een plan de campagne om mijn bedrijf op social media op de kaart te zetten, dat heb ik nu. Zo fijn. Nu weet ik hoe ik er voor kan zorgen dat de bedrijven mij gaan benaderen.  Superfijn dat ik m’n succes met je mag delen. Ik merk dat ik dat nodig heb. Het meest fantastische vind ik dat jij mij het gevoel geeft dat jij in mij en mijn dienst gelooft.”

rond

“Ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik heb goede ideeën en nieuwe invalshoeken gekregen. Super leuk gespart. Dank je wel Desiree. Ben heel blij met het idee om mijn lezingen op LinkedIn te zetten. Ik ga het gewoon doen. Dicht bij mezelf blijven en gewoon gaan als het goed voelt en de rest loslaten. Ik zou het programma aan alle ondernemers, ook die al heel lang een bedrijf hebben en social media inzetten, en denken dat ze het allemaal weten.”

Helena Bok

“Ik heb gekozen om Samen werken aan jouw social media én online diensten te doen omdat ik er vanuit ging dat ze heel erg mooi op elkaar aan zouden vullen. In deze programma’s krijg je echt de gelegenheid om vanaf het begin af aan al goed bezig te gaan met je bedrijf. Wat je er mee wil, wie je wil bereiken en vooral ook hoe. Dat is essentieel. Dit geeft mij vertrouwen over wat ik aan het doen ben en helderheid over hoe ik het verder uit kan bouwen. Het is fijn om met andere ondernemers van gedachten te wisselen, te zien waar anderen mee bezig zijn, elkaar te inspireren. De Facebook-groep vormt een hele laagdrempelige manier om je vragen te stellen. Er word actief gereageerd en Desiree reageert altijd heel snel. Het maakt helemaal niet uit of je met hetzelfde bezig bent of dat je nog starter bent of al langer onderneemt. Het werkt voor beide erg goed. Je kunt elkaar juist versterken. Ik heb een goed gevoel bij Desiree, vind haar energie fijn en ze geeft je een boost. Ze vind het net als ik belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en te voelen wat klopt”

rond

“Heb nu helder waar ik moet beginnen. Ik weet waar ik voor sta met mijn bedrijf en heb een duidelijke strategie. Heb handige tools nu om foto’s in te maken voor een eenduidige uitstraling. Vond het heel fijn dat jij ook vanuit passie en positiviteit werkt. Ik vond het een inspirerende dag. heb veel geleerd. Ik neem er even de tijd voor om alle adviezen op juiste waarde te schatten en uit te voeren.”

Helena Bok

Winkelwagen
Scroll naar boven