Ademsessie

bladieeeblaa

Vind je het lastig om te voelen wat je nodig hebt op dit moment, spiegelt je omgeving dingen waar je niet blij van wordt of loop je met vragen waar je maar geen antwoord op krijgt? Dan is een Bedrijfsreading wat voor jou.

 

Bedrijfsreading

In het ondernemerschap komen we allemaal onze uitdagingen tegen. Vaak rol je er wel zo doorheen, maar dat lukt niet altijd. Soms lijkt het dieper te zitten en weet je even niet goed hoe je verder kunt komen. Voorbeelden van vragen waar je mee kan zitten: wat heeft mijn bedrijf nodig om te groeien? Hoe trek ik klanten aan waar ik wél blij van word? Wat heb ik te doen om meer zelfvertrouwen in het ondernemerschap te ervaren?

Contact maken met je onderbewuste
Tijdens een Bedrijfsreading maak ik contact met jouw onderbewuste. Ik geloof namelijk dat alle wijsheid en antwoorden al in jou zitten. Maar door de drukte van de dag, de vele prikkels en gedachtes, maar ook door bepaalde heftige ervaringen, is het niet altijd even makkelijk om bij dat gevoel te komen. Het kan fijn zijn om support te krijgen in de vorm van een Bedrijfsreading.

Dit heb ik van jou nodig 
Om een reading te kunnen doen heb ik een e.e.a. van je nodig zoals je volledige naam en je geboortedatum. Daarnaast is het fijn als je met mij wil delen op welk gebied je uitdaging ervaart met daarbij de vragen die je graag beantwoord zou willen hebben. Het kan zijn dat ik nog vraag om aanvullingen ter opheldering van e.e.a. als dit voor mijn gevoel nodig is.

 

Op afstand
Als ik alles binnen heb kan ik de reading gaan doen. Hiervoor hoeven we geen afspraak te maken; je hoeft hier namelijk niet fysiek voor aanwezig te zijn. Wel goed om te weten dat dit soms wel 2 tot 3 weken kan duren. Voor het doen van een reading is het belangrijk dat ik goed in mijn energie zit om zo tot een zuivere afstemming te komen. Zo kan het enkele weken duren maar het kan ook dezelfde week al gedaan zijn. 

Reading
Tijdens de reading maak ik gebruik van automatisch schrift. Je kunt het zo zien: ik maak contact met je onderbewuste en laat jouw energie door mij heen stromen. Op die manier komen er woorden in mij op die ik in een audiobestand ga vangen. Ik ga als het ware met je in gesprek en krijg zo antwoorden op je vragen. Daarnaast formuleer ik zelf ook de nodige vragen die naar mijn idee relevant zijn om jou verder te kunnen helpen.

Kennismaken
Lijkt het je fijn om een reading door mij te laten verzorgen? Dan is het fijn om vooraf even contact met elkaar te hebben. Het is belangrijk dat er een klik is en het goed voelt om met jouw thema aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik zo ook de mogelijkheid om even te horen om welk thema het gaat en kan ik invoelen of ik daarin iets kan betekenen. 

Business-reading-voor-ondernemers-3.jpeg

Interessant, zo’n reading lijkt mij wel wat!

Staan alle lichten op groen dan gaan we samen aan de slag. Ik verzorg dan voor jou een reading met als eindproduct een digitaal geschreven document met antwoord op je vragen. Ik plan graag een afspraak met je om zo’n 1 a 2 week na de reading (fysiek, online of bellend). Je hebt dan de mogelijkheid om mij nog de nodige vragen te stellen om opheldering te krijgen over wat ik je gestuurd heb en eventueel geef ik je nog wat tips of adviezen. 

De kosten bedragen €150,- excl. btw. 
Hiervoor krijg je:

  • Bedrijfsreading
  • Audiobestand
  • Coachsessie

Stuur een appje

Dit kan via 0643456343.

Bel me op mijn 06

Je kunt me bereiken op 0643456343.

Stuur een mailtje

Stuur dan je berichtje naar info@ideesonline.nl.

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven