Holistisch transformatietraject

Transformatie & groei

Ben jij er aan toe om een volgende stap te zetten in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling? Voel je dat er meer in je zit, ben je er aan toe om (meer) vanuit jouw kern aan de slag te gaan, belemmerende overtuigingen te tackelen en patronen te doorbreken? Én wil jij de verantwoordelijk pakken om de verandering in gang te zetten en te groeien? Dan is een Holistisch transformatietraject wat voor jou. 

Ondernemersvuur
Desiree Wassing Boerema ondernemersvuur

Ondernemen én persoonlijke ontwikkeling

Of je het nou wil of niet: als je gaat ondernemen kom je ook je persoonlijke ontwikkelingspunten tegen. Waar de een het lastig vind om te voelen wat ze nou werkelijk wil, kan de ander juist moeite hebben met geld (aan zichzelf) uitgeven of durven vragen. Weer een ander zit in vast in een modus van hard ‘moeten’ werken, is bang voor kritiek en durft zich daarom niet (online) zichtbaar te maken of is vooral loyaal aan de ander maar niet aan zichzelf. Het zijn maar een paar voorbeelden, zo zijn er nog veel meer te noemen. Elke ondernemer herkent het wel dat je soms behoorlijk getest wordt. 

Groeiremmers
Als je wil groeien als persoon, ondernemer en met je bedrijf, heb je te kijken naar waar het stagneert. Waar loop je op vast? Wat remt je? Dit kan iets simpels zijn zoals bepaalde, talenten, kennis, ervaring of netwerk dat je mist. Je kunt dingen uitzoeken en leren, een specialist inhuren of een training volgen. Het kan ook wat ingewikkelder liggen. Zo kan de oorzaak zitten in iets heftigs dat je hebt meegemaakt, je opvoeding, vanuit je familiesysteem en zelfs in dat wat je meegemaakt hebt in vorige levens.

Patronen herkennen en doorbreken
Door alles wat je meemaakt vorm je patronen. Er is een situatie waarin iets gebeurt. Er ontstaat een gedachte, je voelt er wat bij en daar geef daar al dan niet reactie op. Vaak zijn we ons daar helemaal niet zo bewust van, maar het vormt je wel tot wie je bent en heeft invloed op wat je manifesteert in je leven. Deze patronen herhalen zich en kunnen op verschillende manieren voorbij komen. Dit gebeurt tot jij je er van bewust word dat je het doet, er bewustzijn op krijgt en anders gaat doen.

Op zoek naar de kern
Om de verandering in te kunnen zetten, is het belangrijk om de kern van het probleem aan te pakken. Onderzoeken waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Wat heb je meegemaakt?  Welke gedachtes heb je? Waarom trek jij die situaties aan? Welk belang heb jij er bij? Waar saboteer jij jezelf? Het klinkt gek maar soms zitten we zo vast in een verstrikking dat we iets heel graag willen, maar het niet doen en zo uitkomen bij een gevoel waar we ons onbewust comfortabel bij voelen. 

 

Tijd voor verandering
Er zijn meerdere manieren om bij die kern te komen. Wat heel goed werkt is oefeningen, methodes en werkvormen waarbij het hoofd omzeilt wordt. Denk hierbij aan ademwerk, slaapyoga, trance-healing en opstellingen. Vanuit een andere laag contact maken met het thema zodat het hoofd niet met je aan de haal kan gaan. Dit is o.a. belangrijk omdat de kern vaak zit in iets wat je niet zelf had kunnen bedenken. Door de kern van het probleem aan te pakken kan de rem eraf gehaald worden of de blokkade getransformeerd worden.

In de actiestand
Als de weg weer vrij is kun je stappen zetten. In het begin kan dit spannend zijn omdat het onwennig voelt. Je hebt tijd nodig om de transformatie z’n werk te laten doen. Stap voor stap ga je dat doen wat je graag wil doen, ervaar je kleine succesjes en word je op die manier positief bekrachtigd in wie je nu bent en wat je doet. In dit proces kan het voorkomen dat je nieuwe beren op de weg tegenkomt, of dezelfde in een wat ander jasje. Door ook hier weer bewust van te zijn en mee aan de slag te gaan, maak je zo laag voor laag de weg steeds verder vrij en zal het allemaal steeds gemakkelijker gaan.

Van binnen naar buiten
Het is een spel waarbij je naar binnen keert en naar buiten treedt. Ontdekken wie je bent, wat je hier te doen hebt en wat je belangrijk vindt in het leven. Vanuit daaruit jezelf in de markt zetten, jezelf zichtbaar maken, staan voor datgene wat je aanbiedt. In het doen weer over drempels struikelen, als een berg ergens tegen opzien of totaal van de weggeslagen worden. Om vervolgens weer op te krabbelen, te onderzoeken wat er gaande is, weer een stukje te transformeren, goed voor jezelf te zorgen, bij te komen en opnieuw stappen te gaan zetten. 

 

In mijn trajecten komt alles samen waar ik blij van word, goed in ben en wat past bij wat ik hier te doen heb: mensen inspireren om de regie over hun eigen leven te pakken, zichzelf te gunnen dat ze mogen gaan doen waar zij blij van worden en waar ze zingeving uit halen.  Om zo vanuit een gevoel van vrijheid, op jouw unieke manier je eigen werk creëren. 

Dit alles begint bij afstemmen bij wie jij bent, waar je behoefte aan heb en waar jij lekker op gaat. Waar zit jouw innerlijke (ondernemers)vuurtje? Met mijn aanstekelijke enthousiasme geef ik jou die kickstart om de eerste of volgende stap te gaan zetten. Waar nodig wijs ik je de weg, geef ik duwtjes in de rug of trek ik juist aan de rem.

Onderweg onderzoeken we samen wat we met de beren op de weg doen en wat ze nodig hebben. Liefdevol van de weg knuffelen, van een afstandje bekijken, er geen aandacht aan geven of gewoon een ander pad insturen. De weerstand die we tegenkomen gebruiken we als brandstof voor transformatie en groei.

Als je het dan allemaal ‘gewoon’ aan het doen bent, spar ik graag met je, geef ik tips en deel ik mijn ervaring. Ik ben je cheerleader die met champagne en confetti aan de kant staat om je aan te moedigen. Om je vervolgens ook stil te laten staan bij hoe potverdikke trots je eigenlijk wel niet op jezelf mag zijn. 

Aan je zijde staat een...

Vuuraansteker
Werkcreator
Kickstarter
Gangmaker
Confettieplopper

Vanuit mijn rol als Holistisch Transformatie Therapeut, Yoga Nidra docent, coach en Mindfulness-trainer kan ik je ondersteunen bij datgene wat zich van binnen afspeelt. Vanuit mijn enorme passie voor en jarenlange ervaring in het ondernemerschap, (online) communicatie, netwerken en plannen, kan ik je fijne support bieden om naar buiten te treden. 

Zo kan ik je ondersteunen

Elk traject is maatwerk. We gaan dat doen wat jij nodig hebt om weer stapjes verder te komen. Dus daar kan ik niets concreets over roepen. Wel kan ik je vertellen uit welke onderdelen een traject bestaat. 

Intakegesprek

Een intakegesprek waarin we het gaan hebben over je waar je nu staat, waar je naartoe zou willen en waar jij je in wil ontwikkelen. Zo kan ik een voorstel doen over hoe we het traject in kunnen richten én we prikken direct een of meerdere data voor de live sessies. 

Live sessies

Lve sessies waarin we samen aan de slag gaan. Dit kan gericht zijn op innerlijk werk zoals gesprekken, oefeningen, (trance)healing. Maar het ook zijn dat we lekker praktische aan de slag gaan b.v. met Linkedin, teksten schrijven of wat je maar nodig hebt.

Coachcalls

Tussendoor plannen we de coachcalls. Een fijn moment om bij je in te checken en te kijken hoe het gaat en waar je (nog) tegenaan loopt. Je kunt vragen stellen, ik kan ideeën spuien, we kunnen even sparren en ik kan b.v. de nodige tips geven zodat je weer verder kan.

Praktische support

Daar waar jij acties op te pakken hebt die je toch wat minder liggen, kun je mij lekker aan het werk zetten. Denk hierbij aan het inrichten van profielen, maken van een website, schrijven van teksten of wat je maar nodig hebt om verder te komen in jouw proces. 

Whatsapp support

Heb je tussen de live sessies en de coachcalls vragen, vind je het fijn als ik even met je mee kijk , loop je even vast of heb je net nog even wat aanmoediging nodig? Dan mag je me tussendoor altijd een appje sturen. Met alle plezier liefde sta ik voor je klaar waar nodig. 

Live dag

Heb je gekozen voor het jaartraject dan krijg je er ook een live dag bij. Op deze dag gaan we datgene doen waar jij op dat moment het meeste behoefte aan hebt. B.v. een dag met een strategiesessie en training, juist lekker een stiltedag met slaapyoga en meditaties. 

Om je een beetje beeld te geven bij wat er allemaal mogelijk is heb ik een overzichtje gemaakt met een selectie van wat in mijn ‘rugzak’ zit en waar jij dus fijn aanspraak op kunt maken. 

van binnen

Ademwerk, aurabescherming, automatisch schrift, coachgesprekken, energetische opstelling, slaapyoga, systemisch werk, innerlijk kind, spirits, meditatie, ruimte energetisch reinigen, mindfulness, mindset, positieve psychologie, essentiële oliën,vorige levens, frequenties, inzichtkaartenovertuigingen, patronen, ontprikkelen, manifesteren, reading, sjamenen drum, hogere zelf healing, trance-healing, traumaverwerking, wet van aantrekkingskracht, human design, hypnoze, geboortepatronen. 

naar buiten

Ondernemersplan, aanbod en prijzen, doelgroepbepaling, planning maken, communicatie, netwerken, plantools, webdesign, social media strategie en training, fotografie, video, klantfunnels, klantenbinding, podcast, bedrijfsnaam,  productontwikkeling, administratie,  marketing, ontwerptools, personal branding, e-mailmarketing, online academie, webshop ontwikkeling, online vindbaarheid, tekstschrijven, ontwerpen, focustools, relatiegeschenken.  

 

Ondernemersvuur

Voor welk pakket ga jij?

Elke situatie is weer anders. Daarom heb ik drie verschillende pakketten ontwikkeld, zodat jij kunt kijken welke het beste bij jou en je situatie past. Vind je het fijn om even te overleggen voor welke jij het beste kunt gaan? Ik denk graag met je mee. 

KWARTAALTRAJECT

3 maanden

1995
 • Intakegesprek
 • 3 live sessies [2,5 uur]
 • 3 coachcalls
 • Praktische support [3 uur]
 • Whatsapp support
 •  

HALFJAARTRAJECT

6 maanden

€3990 3495
 • Intakegesprek
 • 6 live sessies [2,5 uur]
 • 6 coachcalls
 • Praktische support [5 uur]
 • 3 uur

 • Whatsapp support
 •  

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw

JAARTRAJECT

12 maanden

€6990 5495
 • Intakegesprek
 • 10 live sessies [2,5 uur]
 • 10 coachcalls
 • Praktische support [10 uur]
 • Whatsapp support
 • 1 live dag

Nieuwsgierig naar een voorbeeld van hoe zo’n traject ingevuld kan worden? Kijk dan even naar de blog Voorbeeld invulling Holistisch Transformatietraject

Zullen we kennismaken?

Lijkt het je fijn om samen stappen te gaan zetten in de vorm van een traject? Laten we kennismaken. Dit kan in de vorm van een belletje of als je het fijn vindt maken we een wandeling door de Onnense polder. App, bel, mail me of gebruik het formulier en dan maken we een afspraak.

Stuur me een appje

Dit kan via 0643456343.

Bel me op mijn 06

Je kunt me bereiken op 0643456343.

Stuur me een mailtje

Stuur dan je berichtje naar info@ideesonline.nl.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

pssssst

leer mij beter kennen

Ken je mij nog niet (zo goed) en wil je wat meer beeld krijgen bij wie ik ben en wat ik gedaan heb? Dat kan! Ik zou zeggen: pak er een lekkere kop thee of koffie bij en kijk op mijn persoonlijke pagina, lees hoe ‘mijn ondernemersreis tot nu toe is geweest’ en kijk eens tussen mijn blogs wat je interessant vindt om te lezen. 

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven