Désirée

zelfstandig naamwoord | uitspraak [deh·zuh·ray] 
afgeleid van ‘desire’  | betekenis: wens, verlangen
Een persoon die houdt van groot dromen, graag stappen zet (en weerstand uit de weg ruimt) om daar te komen en anderen inspireert om hetzelfde te doen.


Hoi, ik ben Désirée

Als ik kijk naar waar ik altijd mee bezig ben dan is het wel hoe ik mezelf, mijn bedrijf of een specifiek project, kan laten groeien. Verbeteren, dingen efficiënter, waardevoller, makkelijker, completer, mooier of leuker maken. Dit doe ik door regelmatig stil te staan bij hoe de dingen gaan, mezelf vragen te stellen en kijken naar wat ik graag anders zou willen zien. Waar wil ik naartoe en hoe ga ik dat doen? De inzichten zet ik om naar concrete acties, zodat de verandering, transformatie en groei kan plaatsvinden.

Ik vind het heerlijk om mensen te aan het denken te zetten. Bewust maken van hoe zij de dingen doen, laten ontdekken of dit klopt bij wie ze zijn of dat hun eigen manier misschien verstopt zit onder de ervaring van de opvoeding, de werking van het familiesysteem, wat de maatschappelijke norm is of patronen die er door de nodige levenservaring zijn ontstaan. Het gaat om bewust worden, bewustzijn én bewust doen. In deze combinatie ligt naar mijn idee sleutel tot verandering. 

Ondernemersvuur
Desiree Wassing Boerema

Als je mij zou kennen dan zou je weten dat...

Om me wat beter te leren kennen heb ik wat feitjes voor je opgeschreven. Niet allemaal even nuttig, of de meeste vooral niet. Hihi. Maar het geeft wel wat meer beeld bij wat voor persoon ik ben. 

`Ben in het nu, verbind je met Moeder Aarde en geef je over aan het pad dat voor jou bedoeld is.`

Dat schreef ik in 2021 aan de binnenkant van mijn Sjamanendrum Natáka. Het was een ingeving. Dat moest het worden. Maar heel eerlijk: ik kreeg een beetje kriebels van de woorden ‘Moeder Aarde’, ‘overgeven aan’ en ‘het pad’. Te spiritueel ofzo. De lading snapte ik wel, maar de woorden. Iegh! Met de nodige weerstand schreef ik het op want de boodschap kwam heel helder door. Dit was wat ik op te schrijven had. 2 jaar later snapte ik de weerstand wel. Want op het moment dat ik die zin doorkreeg, zat ik midden ineen ‘strijd’ om me vooral niet ‘over te geven’ aan datgene wat er toen in mijn leven speelde. Ik lag op bed met o.a. onverklaarbare extreme vermoeidheid en wilde vooral NIET in het nu zijn. Er waren zelfs momenten dat ik voelde dat ik er vrede mee kon hebben als ik er helemaal niet meer zou zijn. 

Ook ontdekte ik een nog diepere laag. Want eigenlijk is dit de boodschap die uitstraalt in alles wat ik doe en deel. Waarin ik mensen inspireer, begeleid en aanmoedig. Het gaat over contact maken met je intuïtie en je eigen wijsheid. Voelen wat je hier te doen hebt. Je innerlijke vuurtje vinden en vanuit vertrouwen en overgave stappen zetten, soms zonder te weten waar of wat het je brengt. 

Nataka Sjamanendrum Desiree Wassing Boerema Ondernemersvuur
Dit is

Wat ik doe

Als ik in essentie kijk naar wat ik doe, dan staan hierbij twee dingen centraal:

Waar het de ene keer nodig is om juist de verstilling op te zoeken naar binnen te keren en de transformatie van binnenuit in te zetten, is het de andere keer goed om je comfortzone op te rekken door bezig te gaan met (online) zichtbaarheid en andere ondernemersactiviteiten. Deze mix zorgt geeft mij afwisseling en zorgt er voor dat ik een mooi totaalpakket kan bieden aan de mensen waar ik mee samenwerk. 

Ondernemen zoals jij dat wil

Dit gaat over helder krijgen wie jij bent, waar je voor staat en wat je uniek maakt. Hoe kun jij ondernemen op je eigen voorwaarden? Ik leer je graag hoe je een uniek bedrijf kunt bouwen rondom jouw leven zodat je kunt gaan ondernemen zoals jij dat wil.

Jij als merk van je bedrijf

Als je iets doet wat vanuit je hart komt, kan het extra kwetsbaar voelen om jezelf en je bedrijf in de spotlight te zetten. Hoe kun je communiceren op een manier die bij jou past zodat je anderen kunt inspireren, een netwerk op kunt bouwen en klanten aan kunt trekken die bij jou passen.

Transformatie & groei

Tijdens het ondernemen kom je jouw ontwikkelpunten vanzelf tegen. Tijd om aan de slag te gaan met je innerlijke blokkades zoals opgeslagen trauma, gedachtes en belemmerende overtuigingen. Tijd om patronen te doorbreken. Van bewust worden, naar bewust zijn, naar bewust doen.

Online-training-Ondernemen-op-het-ritme-van-de-maan-1024x683-1-e1657706010799.webp

HOLISTISCH & CYCLISCH

Als ik mijn manier van ondernemen zou beschrijven dan zou ik zeggen dat ik er van hou om op een holistisch en cyclische manier te ondernemen.

Holistisch ondernemen is voor mij een manier van ondernemen waarbij ik, bij het ervaren van een uitdaging, kijk naar het grotere geheel. Dit rijkt verder dan enkel te kijken naar je ondernemerskern, doelgroep, aanbod of dat wat je doet qua inzet van social media, netwerken en plannen, Alles is met elkaar verbonden. Zo heeft de manier hoe jij voor jezelf zorgt, de mensen die je om je heen hebt, het gezin waar je uitkomt, gedachtes, negatieve overtuigingen en bijbehorende patronen ook invloed op de stroming in je bedrijf.

 

Cyclisch ondernemen gaat voor mij over het creëren van balans in de breedste zin van het woord. Balans tussen o.a. zakelijk en privé, tussen actie en ontspanning, tussen naar binnen keren en naar buiten treden. Dromen over wat je graag zou willen én dankbaar te zijn voor wat er is. Soms even doorzetten en vooral in de overgave zitten. Alles op het juiste moment. Zodat het niet meer hard werken is maar moeiteloos mag gaan. Dat je zo mee kunt liften op de stroom en kunt ondernemen vanuit flow. 

FIND YOUR INNERFIRE
LIVE YOUR DREAM
AND ISNPIRE

Ervaringen

Toen ik na negen jaar studeren geen baan kon vinden, besloot ik voor mijn droom te gaan om ondernemer te worden. Zo startte ik op 27 jarige leeftijd mijn bedrijf iDees online. Ik gaf social media advies, trainingen, zette strategieën uit en deed het online media beheer voor veel bedrijven. Al snel had ik het zo druk en maakte ik een switch: stoppen met het uitvoerende werk, focus op strategie en kennisoverdracht in de vorm van offline en online trainingen. Op een natuurlijke manier kwam het thema ‘ondernemerschap’ ook in mijn pakket. Ik merkte dat veel ondernemers de basis van hun bedrijf niet op orde hadden. Dus begeleidde ik in het helder krijgen van hun ondernemerskern en hoe ze vandaaruit onderscheidend aanbod konden creëren. Ik ontwikkelde mij als coach en therapeut om zo ook van binnenuit aan de slag te kunnen met de de hobbels die je in het ondernemerschap kunt ervaren. Waar de patronen zodanig pittig zijn en de stroming in een bedrijf blokkeren, kan ik  o.a. trance healing, hypnose, ademwerk en systemisch werk inzetten om ook in die diepere laag te transformeren én daarmee groei te laten plaatsvinden. Daar ligt nu ook de grootste focus op, want als ik kijk naar mijn ervaring zit zo’n 70% van de blokkades niet in het praktische maar op wat zich van binnen afspeelt. 

Opleidingen

Ik neem je mee in...

mijn ondernemersreis

Om me wat beter te leren kennen neem ik je graag mee in hoe mijn ondernemersreis tot nu toe is geweest. Ik deel keuzes die ik gemaakt hebt, inzichten die ik opgedaan heb en tussendoor wat highlights en struggles uit mijn privé leven.

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven