Holistische sessie

Inzicht & verandering

Wil je een volgende stap zetten in je persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling? Of ben je uit balans, heb je last van bepaalde fysieke klachten, negatieve gedachtes, of zit je gewoon niet lekker in je vel? Merk je dat je op de een of andere manier wat vastloopt en wil je onderzoeken wat er nodig is om de stroom weer op gang te brengen? Een holistische sessie is een mooie stap om er mee aan de slag te gaan. 

Ondernemersvuur

Gedurende je leven kan het voorkomen dat je er momenten zijn dat je in een meer of mindere mate uit balans raakt. Je loopt ergens tegenaan, hebt een vraagstuk waar je niet uitkomt of weet niet goed waar je naar toe wil werken of wat een volgende stap is die je kunt zetten. De stroom blokkeert ergens met alle gevolgen dien. Je zit niet lekker in je vel en daardoor kun je klachten ervaren van stress, negatieve gedachtes, onzekerheid, (faal)angst, pijn, vermoeidheid en eenzaamheid. 

Het kruispunt waar je staat
Gevolg van dit alles kan zijn dat je niet goed voor jezelf zorgt, het lastig vindt om keuzes te maken, je alleen voelt, financiële zorgen en stress (of inmiddels een burn-out) ervaart, je groei geblokkeerd wordt of geen zingeving ervaart in wat je doet. Op de een of andere manier zit je niet op het juiste pad met je leven, is er iets uit het verleden wat nog aandacht nodig heeft of sta je op een kruispunt en heb je niet helder welke weg je in te slaan hebt. 

Oorzaak achterhalen
Om inzicht te krijgen in de klacht, probleem, vraagstuk of uitdaging die je ervaart, is het van belang om de oorzaak te vinden. Zit de kern in een fysiek probleem, in de emotionele laag, in wat er in je hoofd omgaat, op spiritueel niveau of op verschillende lagen? Zo kan het voorkomen dat je fysieke pijn kunt ervaren doordat je niet datgene doet wat je eigenlijk heel graag wil doen. Je draagt een ‘last op je maag’.

Gedrag hoeft niet veranderd te worden, het wil begrepen worden

Alles is met elkaar verbonden. Voor de helderheid twee voorbeelden. Doe je werk waar je niet blij van wordt en mis je zingeving dan kun jij je ontevreden voelen , minder energie hebben en negatieve gedachtes over het nut van het leven. Het kan ook prima andersom zijn. Stel je hebt een spierziekte, bent beperkt in wat je kunt, voelt je daar verdrietig over, je wordt overspoelt door negatieve gedachtes, waardoor je geen ruimte hebt of neemt om je persoonlijk te ontwikkelen. 

Inzicht in de blokkade
Er zijn verschillende manieren om te ontdekken waar de stroom blokkeert en inzicht te krijgen in wat er nodig is om de verandering in gang te brengen of die volgende stap te zetten. Je kunt hierbij denken aan werkvormen zoals ademwerk, opstellingen, reading, transformatiesessie, hogere zelve healing en slaapyoga. Stuk voor stuk fijne manieren vanuit een diepere laag te onderzoeken wat er zich afspeelt en helder te krijgen wat jij of de situatie nodig heeft.

Jouw thema
Welke werkvorm er ingezet wordt hangt enerzijds af van waar jouw voorkeur naar uitgaat en anderzijds van het thema dat je centraal wil zetten in de sessie. Vooraf hebben we even contact en bepalen we samen wat het meest passend is. Doordat ik op een intuïtieve manier werk (met spirits) krijg je wat je nodig hebt. Dit kan ook betekenen dat verschillende werkvormen door elkaar heen gaan lopen als dat voor jou oké voelt. 


"Gun jezelf de verandering waar je naar verlangt en doe datgene wat nodig is om te groeien"

Ondernemersvuur

Zo kunnen we de sessie invullen

Om je nog wat meer beeld te geven heb ik de verschillende werkvormen even kort beschreven. Het kan zomaar zijn dat je bij het lezen direct voelt: dit is wat ik nodig heb. Dat is waardevolle informatie dus geeft dat dan ook gerust aan. Heb je echt geen idee wat voor jou nu de beste invulling zou zijn, geen probleem. Daar komen we samen wel uit. 

Dit zijn enkel voorbeelden, er zijn meer mogelijkheden. Zo kan b.v. Human Design, Mindfulness, Geboortepatronen of Hypnose ook een onderdeel vormen. Vaak ontstaat er ook een combinatie van elementen. Voel je bij mij een ‘Ja, ik wil naar Dees toe’, neem dan even contact op en dan stemmen we af hoe we de sessie in kunnen vullen.  

Transformatiesessie

Bij een transformatiesessie gaan we op zoek naar waar de blokkade zich bevindt in je lichaam, onderzoeken we wanneer deze is ontstaan en transformeren we de negatieve overtuiging. 

Als je een transformatiesessie krijgt, lig je (aangekleed) op een behandeltafel. Samen gaan we op zoek naar waar de energie niet stroomt en onderzoeken we de blokkade. Met behulp van script herschrijving, transformatie en healing, kan de energie weer vrijer stromen en kun je werken aan het bekrachtigen van je nieuwe positieve overtuiging.

Een Transformatiesessie helpt je om de angel van de uitdaging die je ervaart eruit te halen zodat er heling kan ontstaan. 

Energetische opstelling

Bij een opstelling starten we vanuit een vraagstelling. We stellen datgene op wat erbij betrokken is, dit bekijken we vanuit verschillende perspectieven en dat levert waardevolle inzichten.

Een opstelling kan op verschillende manieren. Ik werk vaak met papieren op de grond (vloerankers) of poppetjes op tafel. Door deze in het wetend veld te leggen kun je inzichtelijk maken wat er in de onderstroom gaande is. Door te kijken, doorvoelen en uit te spreken wat nodig is, ontstaat er beweging, komen er nieuwe inzichten en is de transformatie in gang gezet.

Een opstelling geeft inzichten zodat je helder hebt wat er nodig is om de volgende stappen te gaan zetten. 

Hogere zelf healing

Bij een hogere zelf healing checken we de verbinding met je hogere zelf, en herstellen we het contact met jouw hoger bewustzijn, zodat de energie weer volledig en actief kan stromen.

Voor een hogere zelf healing lig je op een behandeltafel. Met behulp van spirit kijk ik naar de stand van je hogere zelf, onderzoek waar de energie wel of niet stroomt en doe wat nodig is om heling te laten plaatvinden. Wanneer het contact hersteld is, kun je meer in lijn komen met wat je hier te doen hebt, beter contact krijgen met je intuïtie en vandaaruit bewuste keuzes maken. 

Een hogere zelf healing zorgt ervoor dat de weg vrij komt om jouw volledige potentieel te benutten.

Reading

Bij een reading maak ik, via een hoger bewustzijn (spirits) contact met jouw onderbewustzijn of die van je bedrijf, om zo antwoorden te krijgen op de vragen die je op dat moment hebt. 

Voor een reading hoef je niet fysiek aanwezig te zijn. Om contact met je te maken heb ik wel je volledige naam, geboortedatum en je vragen nodig. Via automatisch schrift ‘vang’ is als het ware de antwoorden op je vragen. Deze neem ik op in de vorm van een audiobestand zodat je die in alle rust kunt beluisteren en zo vaak wil naluisteren als je wil. 

Een reading is fijn als je even niet weet wat jij, de situatie of je bedrijf nodig heeft én je wel graag verder wil. 

 

Slaapyoga

Bij Slaapyoga (yoga nidra) werken we met een Sankalpa. Dit is een positief verwoord en krachtige zin die we als een zaadje in je onderbewustzijn planten tijdens de sessie. 

Een slaapyoga (yoga nidra) sessie is zeer ontspannende behandeling waarbij je compleet stil ligt onder een dekentje. Nadat we het gehad hebben over je intentie, ga je lekker liggen luisteren naar mijn stem. Je krijgt een sessie speciaal voor jou, waarvan je het audiobestand mee naar huis krijgt zodat je er zelf een vervolg aan kunt geven.

Slaapyoga helpt je om meer rust in je hoofd te ervaren, negatieve gedachtes te verminderen en snel op te laden. 

 

Ademwerk

Bij ademsessie gebruiken we de adem als ingang om datgene wat vastzit los te maken. Hierbij kun je denken aan spanningen in je lichaam, negatieve overtuigingen of onverwerkte emoties.

Voor een ademsessie lig je op een matje op de grond. Met een muziekje op de achtergrond begeleid ik je tijdens het ademhalen. Als het voor jou oké is, raak ik je aan om je te ondersteunen of druk ik op punten om de energie weer te laten stromen. Bewust ademhalen brengt diepe ontspanning, emotionele ontlading en verbeterd je bewustzijn. Dit werkt helend en transformeren. 

Een ademsessie is o.a. fijn om spanningen los te laten, patronen los te laten en meer energie te krijgen

stap voor stap

Goed om te weten

Plan je afspraak ruim in
Als je komt voor een Holistische sessie, plan deze dan ruim in je agenda. Zorg ervoor dat je niet op tijd staat en dat je na de sessie nog even ruimte hebt om tot jezelf te komen. Veel mensen vinden het fijn om een lekker stuk door het bos te wandelen, ergens een thee’tje te doen, in hun journal te schrijven of thuis even lekker te douchen. In de dagen erna kun je erg moe zijn en kunnen er klachten ontstaan. Zorg goed voor jezelf. 

Bekrachtig de sessie met de tips
Aan het eind van de sessie komt er vaak ook iets naar voren wat je thuis op kunt pakken om zo de transformatie extra te bekrachtigen. Zo kan het zijn dat je een edelsteen meekrijgt die je bij je kunt dragen, een essentiële olie die je ergens op kunt smeren of een praktische actie die je dagelijks mag gaan doen. Ik kan je een boekentip geven of advies geven over de aanschaf van een frequentie of iets anders wat vanuit de sessie naar voren komt. 

holistische sessie desiree wassing boerema

Transformatie & groei

Soms is een sessie niet genoeg
Het is niet met zekerheid te zeggen dat één sessie je probleem, klacht, uitdaging of vraagstuk gaat oplossen. Je komt altijd een stap(je) verder. Soms heb je te maken met een opeenstapeling van blokkades of verschijnen patronen steeds opnieuw en in verschillende vormen. Het ligt er aan hoe hardnekkig ze zijn en op welke/ hoeveel lagen ze spelen. Het kan prima voorkomen dat het ene pas zichtbaar wordt als het andere opgelost is. Zo kun je steeds een laagje verder gaan in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Wanneer je meer nodig hebt
Een Holistische sessie is vooral bedoeld voor mensen die een (kleiner) thema willen doorwerken, willen kennismaken met holistische therapie of mijn manier van werken in de overweging om een Holistisch traject te gaan volgen. Voel je dat je meer nodig hebt dan een sessie, dan kun je er voor kiezen om en kwartaal-, halfjaar- of jaartraject bij mij te volgen.. Ook wanneer je geen ondernemer bent én het gevoel hebt dat je bij mij moet zijn, ben je van harte welkom. 

Ja, zo'n Holistische sessie lijkt me fijn ♥

Heb je het gevoel dat een Holistische sessie je verder kan helpen? Je ben van harte welkom. Voor een losse sessie betaal je €195,- (exclusief btw). Hiervoor krijg je het volgende:

We bespreken waar je tegenaan loopt en nemen de mogelijkheden door over hoe we de sessie in kunnen vullen op een manier die bij jou en je vraagstuk past. We prikken een datum en mogelijk kan ik je alvast wat tips geven waar je mee verder kunt.
Wanneer je er voor kiest om langs te komen, dan spreken we in Onnen in mijn praktijk of tent af. In het andere geval zal ik op afstand voor je klaar staan of gaan we videobellen. We nemen even de tijd zodat je rustig aan kunt komen en na de sessie praten we nog even na.
We hebben even contact via Whatsapp om te horen hoe het met je gaat. Wat is er veranderd en waar loop je nog tegenaan? Vragen die naar boven gekomen zijn, kun je op dat moment nog even stellen. Heb je positieve verrassingen ervaren? Hoor ik ze graag. Ik geniet graag met je mee.

Sessie aanvragen
Je kunt me bereiken op onderstaande nummer, via de app of je kunt even bellen. Liever mailen, dat mag ook. Hieronder vind je mijn e-mailadres. 

Stuur me een appje

Dit kan via 0643456343.

Bel me op mijn 06

Je kunt me bereiken op 0643456343.

Stuur me een mailtje

Stuur dan je berichtje naar info@ideesonline.nl.

Het verzoek om vooraf te betalen via onderstaande button. Wanneer de betaling binnen is gekomen neem ik contact met je op, plannen we of doen we gelijk, als dat zo uitkomt, de intake en prikken we een datum voor de sessie. 

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven