Individueel traject

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Jouw ondernemersvuur

Wil jij heel graag die volgende stap zetten in het ondernemerschap én merk je op verschillende manieren weerstand? Ben je er klaar voor om stappen te zetten en misschien je comfortzone wat op te rekken? De transformatie  vanuit de kern aan te pakken, zodat je volop in je kracht kunt gaan staan en gaat ondernemen zoals jij dat wil? Dan is dit Individuele jaartraject wat voor jou. 

A few words about me

Wil je heel graag op een dieper niveau contact maken met je onderbewustzijn en de wijsheid die je in je hebt aanboren om écht te gaan ondernemen zoals jij dat wil? Dan is het Individuele jaartraject wat voor jou. 

Heb jij nog niet helder waar jouw innerlijk vuurtje van gaat branden maar weet je wel dat je wil gaan ondernemen? Ben je al ondernemer maar heeft je vuurtje nieuwe brandstof nodig zodat het nog meer kan gaan stromen? Of wil je jouw vuurtje van de juiste brandstof voorzien zodat het zo lekker gaat branden dat je aanstekelijk wordt en de vlam op anderen doet overspringen? Dan is het Individuele Jaartraject wat voor jou!

 

Flowjaar = echt
Ontdekken waar je tegen aan loopt, in je vlakuil stappen. Samen kijken. Wat is er nodig, hoe ondervangen. Hoe patronen doorbreken? Wat is er nodig. Zodat je steeds meer in eigen flow komen.

>> echt jaar op reis kunnen, samen (nieuwe traject)

Dit is toch mooi aan zo’n ondernemersjaar.

 

Patronen, kom je tegen. < 3

 

echt je kracht: spirituele & nuchterige trekken. veel vraag naar. Dat hele zweverige wil echt niet iedereen. Veel te vaag ook. 

Spirtuee met poten in de klein. spirituele nuchter groningse. 

WWat heb ik van jou nodig?

Aangezien we een jaar intensief gaan samenwerken is het voor mij, en ik neem aan ook voor jou, van belang dat we een goede match zijn en beide een JAAAAAA, PRECIES DIT! voelen.

Misschien voel jij al aan alles wat je hier leest dat dit is wat je nodig hebt en ook dat je dit met mij wil doen. Check dan hier even of we hetzelfde in de ‘wedstrijd’ staan. Kun je alle vragen met een JA beantwoorden dan zitten we goed. 

Jij:

  • je bent echt toe aan het zetten van stappen;
  • vind het misschien spannend maar bent er klaar voor;
  • bent bereid om je eigen gedachtes te onderzoeken;
  • bent er klaar voor om patronen te doorbreken;
  • durft daarvoor ook kritisch naar jezelf te kijken;
  • wil open kaart spelen om echt te kunnen transformeren;
  •  

Je wil
* patronen doorbreken
*  met support uitdagingen aangaan

 

1. Je moet echt willen

2. Durft kritisch naar jezelf te kijken.

3. Wil je comfortzone oprekken om te groeien

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur.

This is

What I do

Speciaal voor de ondernemers die echt de transformatiereis aan willen gaan, heb ik een heel gaaf traject ontwikkeld.  In het traject zit alles, als je het mij vraagt, wat je maar nodig hebt om te groeien als ondernemer. 

Alles is maatwerk en gaat in overeenstemming. We pakken dat aan waar jij mee aan de slag wil. We hebben nauw contact met elkaar zodat je het gevoel hebt dat je het niet alleen hoeft te doen. Beter gezegd: we gaan het ook werkelijk samen doen. 

Ik ben met alle liefde je buddy voor dit jaar. 

 

 

 

 

Live sessies

Gedurende het jaar komen we 10 keer live samen voor een sessie van ongeveer 2,5 uur. We doen wat op dat moment nodig is. Dat kan de ene keer dus een Inzichtsessie of Transformatiesessie zijn en de andere keer een LinkedIn-training of samen aan de slag gaan met je webteksten.

Coachcalls

Tussen de live sessies door plannen we de coachcalls; een half uur durend belletje. Een fijn moment om even stil te staan bij hoe het gaat, te delen waar je tegenaan loopt, tips te geven waar mogelijk en inspirende ideeën te spuien.

Praktische support

Voor het gemak krijg je er ook 10 uren bij die je in kunt zetten op praktische zaken uit handen te geven. Ik kan een website voor je bouwen, online profielen inrichten, social media templates voor je maken. Ideaal toch?

Whatsapp support

Heb je tussen de Live sessies en Coachcalls nog vragen, loop je ergens tegen aan of ervaar je op wat voor manier ook weerstand. Dan kun je altijd via Whatsapp contact opnemen. Óók natuurlijk om de leuke dingen te delen.

My expertise

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Mentorship
Education
Teaching
Motivation

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven