Inspiratie-sessie

Inzicht & inspiratie

Loop je vast op gebied van (online) ondernemen of social media? Weet je niet waar je moet beginnen of welke volgende stap je kan zetten? Wil je even sparren? Heb je concrete vragen? Kun je wel wat inspiratie of positieve energie gebruiken? Dan is een inspiratie-sessie mogelijk wat voor jou!

Potje inspiratie nodig

Soms is het gewoon fijn om even met iemand te sparren met een andere ondernemer. Misschien met iemand uit een specifiek vakgebied of iemand die verder is dan jij. Om je vragen te stellen, mee te liften op iemand kennis en ervaring, tips te krijgen, geïnspireerd te worden. Zodat jij weer lekker verder kan groeien.

Een powersessie
Het inspiratie-sessie is een soort van coachcall en sparringsessie in één. Een uur lang ben ik helemaal van jou en kun je al je vragen stellen die je hebt. Je kunt vraagstukken voorleggen om met mij over te sparren. Alles met betrekking tot de thema’s (online) ondernemen, social media en mindset. 

 

Hebben we een match?
Als jij het gevoel hebt, dat je bij mij op het juiste adres bent om datgene te bespreken wat jij graag wil bespreken, dan ben je bij mij op het juiste adres.

Volop in de aan-stand
Als je drie kwartier met mij belt, hang je blij op. Of misschien wel opgelucht. Het blijkt toch niet zo moeilijk als je voor ogen had. Of je hebt eindelijk die knoop doorgehakt en een keuze gemaakt. Je weet wat je te doen staat en hebt er ook nog zin in ook! Fijn! Plus, je hebt een waslijst met ideeën en tips zodat je de komende tijd helemaal los kan gaan

www.cutproductions.nl-50-kopie-kopie.jpg

Dit is wat ik nodig heb!

Ben jij toe aan een inspiratie-uur? Hartstikke leuk! Gaan we samen een uur knallen. Kun je gewoon regelen als jij het er aan toe hebt. Wil je liever elke maand (of met een andere frequentie) een sessie, kan natuurlijk ook.

De kosten voor een inspiratie-sessie zijn € 125,-
Hiervoor krijg je:

  • Een 45 min durende telefonische sessie
  • Veel tips en mooie inzichten om mee verder te kunnen.

Tip: Installeer van te voren een app zodat je het gesprek op kunt nemen. Heel fijn om niet snel mee te hoeven schrijven én het nadien nog eens rustig na te luisteren. 

 

Stuur een appje

Dit kan via 0643456343.

Bel me op mijn 06

Je kunt me bereiken op 0643456343.

Stuur een mailtje

Stuur dan je berichtje naar info@ideesonline.nl.

Hoe andere ondernemers het ervaren hebben

Désirée zet je op scherp. Ze laat me denken over dingen waar ik eigenlijk niet over wil nadenken. Ze is de ondersteunende factor die altijd een helpende hand reikt om toch weer verder te kijken. Als coach ligt de focus vaak op de ander. Bij het zichtbaar worden ligt de focus op mij dat vind ik heel spannend. Met haar enthousiasme inspireert en activeert ze mij om toch die dingen te doen die ik steeds uitstel omdat het nieuw is. Ik word altijd erg vrolijk van haar, ze heeft een fijne energie. Het enthousiasme spat er vanaf.
Dik vet compliment voor Desiree! Het inspiratiegesprek wat ik met haar had, was een bruisende inspiratie-bron. Het was dan ook fijn om te merken dat Desiree onvoorwaardelijk bezig is om iemand in zijn kracht te zetten en zijn kwaliteiten te benoemen ( en niet voor de verkoop ): puur support! Het was een fijn open gesprek. Een aanrader 🙂
Afgelopen week heb ik een super inspirerende boostcall gehad met Désirée. Vanaf het eerste moment was het meteen gezellig en vlogen de waardevolle adviezen me al om de oren! Désirée is super bevlogen en een kei in out of the box denken. Ik heb super waardevolle ideeën uit ons gesprek gehaald en een berg nieuwe energie. Het heeft me meteen in de actie gezet! (en geloof me daar is soms best wat voor nodig 😉 dus lieve Désirée dankjewel!

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven