Leuk, ik hou je op de hoogte!

Desiree Wassing Boerema

Vanaf nu hoor jij het als allereerste als er nieuwe activiteiten op de agenda staan, ik een toffe aanbieding doe, je mee kunt doen aan een pilot voor nieuw aanbod (met leuke korting natuurlijk) en meer van dat. 

Vind je het leuk om af en toe een kijkje achter de schermen te hebben, betrokken te worden in het proces van nieuwe ontwikkelingen, mij beter te leren kennen en geïnspireerd worden op het gebied van Holistisch en cyclisch ondernemen? 

Volg me dan via de socials:

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven