Pep-talk

Oppepper & doorbrekend

Zit je echt even in zak en as op gebied van ondernemen en weet je niet meer waar je het moet zoeken. Vaak trekken we ons terug op zo’n moment, terwijl uitreiken juist zo belangrijk is. Je hoeft het niet alleen te doen. Wil jij een doorbraak maken, het aangaan en dit liever even samen doen? Dan is een Peptalk-kwartier wat voor jou!

Loop je vast?

We hebben allemaal wel eens een moment dat we vastlopen. Het even niet meer zien zitten. Dingen gaan anders dan verwacht. Je kunt dan bij de pakken neer gaan zitten. Maar als je een beetje ondernemer bent, wil je daar eigenlijk niet aan toegeven. Tuurlijk mag je af en toe even balen als de dingen anders gaan. Maar als je wél door wil pakken, heb je zelf die stap te zetten.

En nee. Dat is niet altijd makkelijk. Helemaal niet als je het alleen voor elkaar wil boksen. Ik zou zeggen: stop daar ook lekker mee en vraag om hulp. Want juist als je je zorgen en problemen deelt, geeft dat direct al lucht. Je hoeft het niet alleen te dragen. We kunnen het ook samen doen. Want samen ga je veel sneller én is het veel leuker. En twee weten nog steeds meer dan één.

 

Pep-talk van Dees

Een Peptalk-kwartier kun je inzetten op een moment dat je het allemaal echt even niet meer ziet zitten. Het is een roep om hulp. Het is voor velen een stap om die hulp te vragen en daarom wil ik die drempel verlagen door je uit te nodigen om het wél te doen. Want ondernemers onder elkaar horen voor elkaar klaar te staan. We zijn tenslotte één grote ondernemersfamilie. Dus ik sta ook met alle liefde voor jou klaar.

Als je een kwartier met mij belt, hang je opgelucht op. Zo dat is er uit! De stap om contact met mij op te nemen was misschien even k*t maar hey, je bent wel trots op dat je het hebt gedaan. En misschien heb je als bonus ook wel een mooi inzicht gekregen, weet je welke knoop je door te hakken hebt of welke stap je kunt zetten. Na de Peptalk voel jij je aangemoedigd om te gaan voor wat jij belangrijk vindt of nodig hebt.

Yes, ik heb zo'n Peptalk van je nodig!

Ben jij toe aan een Peptalk? Dan gaan we een kwartier met elkaar bellen. Hiervoor betaal je NIETS. Ik gun het jou namelijk om je (ondernemers)dromen na te jagen. En als ik daar op deze manier een bijdragen aan kan leveren doe ik dat met alle liefde. Dus zit je echt vast, voel je dat er een doorbraak aan staat te komen en kun je wel een potje aanmoediging van mij gebruiken? Just do it!

Stuur een appje

Dit kan via 0643456343.

Bel me op mijn 06

Je kunt me bereiken op 0643456343.

Stuur een mailtje

Stuur dan je berichtje naar info@ideesonline.nl.

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights