Slaapyoga

Rust & ontspanning

Is het druk in je hoofd, vind je het lastig om te voelen en ben je niet zo’n stilzitter? Slaapyoga, ook wel Yoga Nidra genoemd, helpt je om diep te ontspannen, meer rust in je hoofd te krijgen, negatieve gedachtes te verminderen en ruimte te creëren voor waar het echt over gaat.  

Ondernemersvuur

Slaapyoga

Als ondernemer zijn we over het algemeen echte alleskunners of -willers. Je bent niet alleen in je bedrijf bezig maar hebt ook aan je bedrijf te werken. Daarnaast heb je nog je privé leven, mensen om je heen die je aandacht wil geven en al met al heb je zo heel wat ballen hoog te houden. Door de snelheid en drukte vinden veel mensen het lastig om even niets te doen. Slaapyoga kan dan heel fijn zijn om rust in je hoofd te krijgen, diep te ontspannen en op te laden. 

Liggen luisteren
Voor slaapyoga hoef je geen ervaring met yoga te hebben of lenig te zijn, want hoeft enkel maar stil te liggen. Lekker gemakkelijk. Tijdens een sessie zet je enkel je gehoor in door te luisteren naar de begeleidende stem. Dit werkt voor veel mensen heel fijn omdat zo je mind lekker bezig gehouden wordt. Een sessie bestaat uit verschillende onderdelen zoals een soort bodyscan waarbij je met je  aandacht stap voor stap door je lichaam gaat.

 

Affirmatie
Bij Slaapyoga werken we met een Sankalpa. Dit is een positief verwoord en krachtige zin die we als een zaadje in je onderbewustzijn planten. Door het tijdens de sessie aandacht te geven en de sessie thuis ook te gaan herhalen, voedt je het als het ware waardoor het kan groeien. Zo kun je een positieve gedachte steeds meer op de voorgrond laten komen en de negatieve gedachte meer op de achtergrond brengen. 

Yoga Nidra
Met een 1 op 1 Slaapyogasessie ben je ongeveer 1,5 uur onder de pannen. We starten met een gesprek waarin je deelt welke uitdagingen je in je leven en/of het ondernemerschap ervaart om zo samen tot een Sankalpa te komen. Vervolgens krijg je live de sessie die speciaal en alleen voor jou is. Om het ‘zaadje’ thuis te blijven voeden, krijg je ook het audiobestand toegestuurd. Zo kun je zo vaak als je wil even een moment pakken.

yoga-nidra-desiree.jpeg

Lijkt me fijn en ontspannen!

Lijkt het je fijn om een potje me-time te pakken door een 1 op 1 Slaapyoga sessie te krijgen om daarmee even diep te kunnen ontspannen en op te laden? Laten we dan een afspraak maken. De kosten voor een Slaapyogasessie zijn €150,-. Dit zit er allemaal bij in:
  • samen jouw Sankalpa ontdekken;
  • een unieke live Yoga Nidra sessie speciaal voor jou;
  • een opname van de sessie zodat je hem kunt herhalen;
  • notitieboek Yoga Nidra: Ontspannen Ondernemen;
  • Yoga Nidra tracker om het écht te implementeren.
Besluit je ook de online training Yoga Nidra: Ontspannen Ondernemen aan te schaffen, dan kun je hier 50 euro korting op krijgen.

Tip: in de Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil vind je nog meer informatie over wat Yoga Nidra allemaal voor je kan betekenen.

Stuur me een appje

Dit kan via 0643456343.

Bel me op mijn 06

Je kunt me bereiken op 0643456343.

Stuur me een mailtje

Stuur dan je berichtje naar info@ideesonline.nl.

Hoe andere ondernemers het ervaren hebben

Na mijn positieve ervaringen met de online cursus Yoga Nidra was ik wel benieuwd wat het verschil zou zijn met een live 1 op 1 sessie en wat mij dit zou kunnen brengen. Ik heb de sessie als positief ervaren ook al was het af en toe een beetje pittig. Het gesprek vooraf om de sankalpa vond ik fijn. Er werd goed doorgevraagd om tot de kern te komen. Het gesprek ging diep, maar ik voelde me wel vrij en veilig om mijn diepste gevoelens te uiten. Verder was het een fijne ervaring dat de yoga nidra nu op mij werd afgestemd. Ik had het gevoel dat het nu meer mijn kern en emoties raakte. Ik ging er goed diep in. De tent, het briesje, de geluiden en geuren van buiten vond ik een aanvulling op de hele ervaring. Het heeft mij zeker een stuk ontspanning, maar ook inzicht gebracht.

Veel gestelde vragen

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights