Trainingen

€97

Facebook Training

Leer hoe stap voor stap een professioneel profiel neerzet voor jouw bedrijf en hoe je het praktisch in kan zetten om het optimale eruit te halen.

€1,500

Bouw je bedrijf rondom je leven

Je leert hoe jij kunt doen wat je het liefste doet, waar je goed in bent, hoe je daarmee van betekenis kan zijn én waar je ook je boterham mee kunt verdienen.

Hartstikke gratis

Meest gestelde vragen aan de Kamer van Koophandel

In deze serie stel ik veel vragen over het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hiervoor zit ik aan tafel bij Albert Koerts, Adviseur Ondernemersondersteuning KVK.

€700

Samen werken aan jouw social media

Leer hoe jij efficiënt en doelgericht social media in kunt zetten om anderen te inspireren, je impact te vergroten en klanten aan te trekken.

€700

Samen werken aan jouw online diensten

Er zijn super veel mogelijkheden op gebied van online ondernemen. In dit uitgebreide programma leer je stap voor stap hoe je dit aan kunt pakken.

€97

Maak jouw ondernemersplannen voor 2025

Heb je zin om ondernemersplannen te maken voor volgend jaar? En dan op zo’n manier zodat jij nog meer kunt gaan ondernemen zoals jij dat wil? Dan is dit online event wat voor jou!

€57

Gifjes maken voor social media

Gifjes zijn er in vele soorten en maten. Altijd leuk. Maar nog leuker als ze in de stijl van jouw bedrijf zijn. Tijd om ze zelf te maken.

€147

Yoga Nidra: ontspannen ondernemen

Wil je meer rust in je hoofd, positiever denken en dichter bij jezelf blijven in de keuzes die je maakt? Maak kennis met Yoga Nidra.

€147

Ondernemen op het ritme van de maan

Lijkt het jou fijn om meer vanuit flow te ondernemen? En daarmee meer ontspanning en moeiteloosheid ervaart? Leer ondernemen op het ritme van de maan.

€97

Maak van je bedrijf een merk

Met een logo kun je beeld geven bij je bedrijf en zo kun je bedrijf herkenbaar maken. Nóg mooier is het om van je bedrijf een merk te maken. Maar hoe doe je dat? 

€10
Yoga-Nidra-voor-ondernemers-desireeboerema

Yoga Nidra sessie voor ondernemers

Lijkt het je fijn om te onderzoeken of Yoga Nidra iets voor jou kan zijn? Met deze sessie kun je het eens lekker uitproberen. Lekker op je eigen moment wanneer het jou uitkomt.

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven