Van binnen

Transformatie & groei

Afstemmen op wie jij bent, onderzoeken wat in jou gehoord wil worden en voelen wat je wil en wat je nodig hebt om je te kunnen ondernemen zoals jij dat wil en je bedrijf te laten groeien. 

€150

Ademsessie

Voel jij dat het tijd is om belemmerende overtuigingen, patronen en/of emoties los te laten? Met een ademsessie zetten we het hoofd even ‘uit’ en geven we stroming aan datgene wat aandacht vraagt in het lichaam. Het is een fijne manier om spanningen in je lichaam op te lossen en meer rust in je hoofd te krijgen. 

€150

Bedrijfsreading

Vind je het lastig om te voelen wat je nodig hebt op dit moment, spiegelt je omgeving dingen waar je niet blij van wordt of loop je met vragen waar je maar geen antwoord op krijgt? In een Bedrijfsreading maak ik contact met jouw onderbewuste en krijg je antwoord op je vragen. 

WhatsApp-Image-2023-04-27-at-18.04.51.jpeg

Vanaf €150

Inzichtsessie

Worstel je met een vraagstuk en/of heb je bepaalde patronen die je maar niet kunt doorbreken? Een inzichtsessie, ook wel bekend als een opstelling of systemisch werk, kan veel inzichten geven in wat er nodig is. Het helpt je om doorvoelen waarom het gaat zoals het gaat én te begrijpen wat er nodig is om de verandering in te zetten.

€150

Jaartraject

?

trance-healing.jpg

€150

Transformatiesessie

Loop je vast in het ondernemerschap of merk je dat je steeds in dezelfde ‘loop’ beland?  Een Trance Healing geeft inzicht in waar de blokkade zit en door deze direct te transformeren kan het weer fijn gaan stromen zodat je bezig kunt gaan met wat er echt toe doet. 

€150

Slaapyoga

Is het druk in je hoofd, vind je het lastig om te voelen en ben je niet zo’n stilzitter? Yoga Nidra helpt je om diep te ontspannen, meer rust in je hoofd te krijgen, negatieve gedachtes te verminderen en ruimte te creëren voor waar het echt over gaat.  

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights