Cacaoceremonie XL – Innerlijk vuur

Ondernemersvuur Mottenbrink 1F, Onnen, Groningen, Nederland

In april staat er weer een Cacaoceremonie op de planning bij Krachtcirkel het Ondernemersvuur. Dit keer een heerlijke XL sessie. Het thema wat bij de ceremonie centraal zal staan is: 'Innerlijk vuur'.  Heb jij zin om een zachte liefdevolle spirituele ontspannen reis te maken, dan ben je van harte welkom.  Cacaoceremonie Een cacaoceremonie is een […]

€75

Samenwerkdag Emmen – Barista Cafe

Barista Cafe Emmen Hoofdstraat 55, Emmen, Drenthe, Nederland

Werk je veel alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken met andere ondernemers? Wil je graag wat meer tijd plannen om AAN je eigen bedrijf te werken? Dan is een Samenwerkdag wat voor jou! Deze keer komen we samen bij Lazy Lemon in Leeuwarden. Leuk als jij er ook bij kan zijn.

€10

Lezing | Het effect van je geboorte op jouw leven

Ondernemersvuur Mottenbrink 1F, Onnen, Groningen, Nederland

In maart kwam Dieneke klarenberg (Geboortepatronencoach) op mijn uitnodiging een lezing verzorgen over het effect van je geboorte op jouw leven. Die lezing zat behoorlijk snel vol. Dus we dachten, we plannen er direct nog eentje. Ben jij nieuwsgierig hoe de verschillende fases rondom je geboorte invloed hebben op wie jij nu bent en/of op je kinderen? Dan is deze lezing zeker de moeite waard om erbij te zijn.

€10

Workshop | Het effect van jouw geboorte op de uitdagingen in het ondernemerschap

Ondernemersvuur Mottenbrink 1F, Onnen, Groningen, Nederland

In mei staat er een mega interessante workshop op de planning bij Krachtcirkel het Ondernemersvuur in samenwerking met Dieneke Klarenberg. Het thema van deze workshop is: 'Het effect van je geboorte op de uitdagingen in het ondernemerschap'. Ben jij benieuwd waarom jij bepaalde uitdagingen op je pad komen, wil je inzicht krijgen in hoe dit ontstaan is en helder krijgen waar jouw superpower zit? Dan is deze workshop wat voor jou.

€300

Samenwerkdag [Mastermind-editie] Groningen

Ondernemersvuur Mottenbrink 1F, Onnen, Groningen, Nederland

Na een goedgeslaagde eerste Mastermind-editie van de Samenwerkdag, direct een nieuwe gepland. In juni staat er weer eentje op de agenda. Werk je veel alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken met andere ondernemers? Wil je graag sparren over een thema wat je bezig houdt of kun je […]

€25
Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights