Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Holistisch Flowjaartraject 2024

januari 24, 2024 @ 9:30 am - 4:00 pm

€3000
Holistisch Flowjaartraject 2024

Wil jij eens een jaar de tijd nemen aan je bedrijf te werken? Onderzoeken hoe je meer kunt gaan ondernemen onder je eigen voorwaarden en groeien als ondernemer en met je bedrijf? Wil jij meer flow ervaren, hou je van een holistische benadering en durf jij wel een laagje dieper te gaan? Dan is het Holistisch Flow-jaartraject wat voor jou!

Ondernemen is dynamisch

Het ondernemerschap is net als het leven iets dynamisch. Het is niet even opstarten en jarenlang hetzelfde doen. Tenminste voor de meeste niet. Je kunt als persoon veranderen door je te ontwikkelen en wat je meemaakt, dat wat je belangrijk vindt kan veranderen of misschien veranderd de markt waarin je werkzaam bent wel. Of je nou nog in de voorbereiding zit van het ondernemen, er zelf een soort van ‘ingerold’ bent of heel bewust die stap hebt gezet. Het is voor iedereen goed om elk jaar eens bewust stil te staan bij wat je eigenlijk allemaal aan het doen bent én of het nog wel klopt bij wie jij bent, waar je blij van wordt én hoe jij het liefste wil leven. 

Ondernemen zoals jij dat wil

Om te kunnen ondernemen op je eigen voorwaarden, is het natuurlijk wel handig om te weten wat jouw voorwaarden nou eigenlijk zijn. Dat begint met vragen als: wie ben ik en waar sta ik voor? Maar ook: wat vind ik belangrijk in het leven en het ondernemerschap? Hoe doe ik de dingen nu en waarom doe ik ze zoals ik ze doe. Het gaat over bewustwording. Hoe makkelijk de vragen gesteld kunnen worden, hoe moeilijk het antwoord soms kan zijn. Het échte antwoord. Want wat je echt wil, zit vaak verstopt onder overtuigingen en gewoontes. Je bent snel geneigd om te doen wat hoort, te voldoen aan het beeld wat je van huis uit hebt meegekregen en/of wat je denkt dat de maatschappij van je verwacht. 

Bewustworden, -zijn én doen

Tijdens het Holistisch Flowjaartraject neem je een jaar de tijd om te ontdekken wat jij nou eigenlijk wil, hoe jij de dingen graag anders wil zien én ga je stappen zetten om daar te komen. Enerzijds door je leven te leven en je bedrijf te runnen. Anderzijds door het doen van meditaties, kennisworkshops, systemisch werk en inzichtsoefeningen. Zo ontdek je stap voor stap wat jou in de weg zit en vanuit daar kun je de verandering inzetten. Alles begint met je bewust worden van waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Vanuit daar ontstaat er erkenning, verzachting en acceptatie, wat voor ruimte zorgt om dichter bij je kern te komen en nieuwe stappen te zetten.  

Van binnen naar buiten en andersom

Als je bewust met het ondernemerschap omgaat dan zul je merken dat het soms wel een persoonlijk ontwikkelingstraject lijkt. Het gaat over naar binnen keren: afstemmen op wie jij bent, onderzoeken wat in jou gehoord wil worden, voelen wat je wil en wat je nodig hebt. En vanuit daaruit naar buiten treden: bedrijf rondom jouw leven bouwen, social media inzetten op een manier die bij je past, online diensten ontwikkelen om je impact te vergroten en ruimte te creëren voor wat voor jou belangrijk is. Het is een soort van dans. Want in die doe-modus van het naar buitentreden loop je weer tegen dingen aan die wat met je doen en wat je vervolgens weer kunt onderzoeken. Het traject helpt je hierbij door elementen van ontspanning en verstilling én anderzijds juist activiteiten waarbij je lekker in de actiemodus gaat. Heerlijke combinatie. 

Dicht bij jezelf blijven in het ondernemerschap

Stap voor stap pel je die ui af en kom je dichter bij je eigen manier van ondernemen. Denk hierbij aan het inrichten van je bedrijf: wat maakt jou uniek, met wie wil je werken, wat ga je doen en hoe zorg je ervoor dat mensen zich aan getrokken tot je voelen om klant bij je te worden. Maar ook aan je manier van naar buiten treden: communiceren op een manier die bij jou past, hoe laat je mensen met jou en je bedrijf kennismaken en wat is jouw manier van verkopen? Dicht bij jezelf blijven is essentieel. Als jij helder hebt hoe jij het liefste onderneemt en vanuit daar de dingen doet zoals jij het graag doet: 

 • kun je een uniek en onderscheidend bedrijf neerzetten;
 • trek je mensen aan die op jou lijken en dat zijn de leukste klanten;
 • creeër je een betrouwbaar gevoel bij je klanten;
 • nodig jij je klant indirect uit om ook lekker zichzelf te zijn.
 • is er een basis gevormd wat zorgt voor verbinding met je klant;
 • blijft jouw ondernemersvuurtje lekker branden door de juiste brandstof;
 • hou je gemakkelijker balans tussen privé en zakelijk;
 • vergroot jij je zelfvertrouwen en is het gemakkelijker om nieuwe stappen te zetten;
 • biedt een stevige basis om je bedrijf op voort te bouwen;
 • maakt gemakkelijker keuzes die in lijn zijn met jouw waarden. 

Ondernemen vanuit flow

Tijdens het Holistisch Flowjaartraject leer je door te ‘zijn’ en te ‘doen’ wat jij nodig hebt om flow in je leven en het ondernemerschap te ervaren. Het gaat over liefdevol naar jezelf durven kijken. Weerstand onderzoeken. Blokkades uit de weg te ruimen. Maar ook, eventueel met support, stappen te zetten die nieuw zijn en je eigenlijk best wel spannend vindt. Ervaren dat het best wel mee valt, een trots gevoel hebben dat je het gedaan hebt en zo groeien als ondernemer. Stap voor stap laat je de ‘crap’ zoals negatieve overtuigingen van je afglijden, leer je steeds meer vertrouwen op je intuïtie, om daar vervolgens naar te handelen. Er ontstaat een balans tussen op de juiste momenten achteroverleunen en in actiekomen, waardoor je op de stroom mee ondernemen in plaats van er tegenin. Dat scheelt een hoop energie joh. Want ‘ja’, het kan en mag ook makkelijk gaan. <3

Holistische ondernemen

In het traject staat een holistische benadering centraal. Holistisch ondernemen is een manier van ondernemen waarbij je, bij het ervaren van een uitdaging, kijkt naar het grotere geheel. Dit rijkt verder dan enkel te kijken naar je ondernemerskern, doelgroep, aanbod of dat wat je doet qua inzet van social media, netwerken en plannen, Alles is met elkaar verbonden. Zo heeft de manier hoe jij voor jezelf zorgt, de mensen die je om je heen hebt, het gezin waar je uitkomt, gedachtes, negatieve overtuigingen en bijbehorende patronen ook invloed op de stroming in je bedrijf. Zo kan het zomaar voorkomen dat wanneer jij juist vanuit wilskracht even door wil rammen, je juist het advies krijgt om juist even niets te doen en vooral heel lief voor jezelf te zijn. Om zo te voorkomen dat je zo je eigen flow blokkeert en je ondernemersvlammetje kleiner wordt of zelfs dooft.

Thema's voor de livedagen

Op de live dagen gaan we aan de slag met verschillende thema´s, waarbij je gaat ontdekken wat wél voor jou werkt. Om er wat meer beeld bij te geven een overzicht met wat je zoal kunt verwachten:

 • plannen en doelen stellen: hoe kun jij bereiken wat je wil;
 • reflecteren & bijsturen: leren van wat wel en niet werkt;
 • bouw een bedrijf rondom jouw leven: letterlijk én figuurlijk;
 • online zichtbaarheid: waar zit de weerstand & je kansen;
 • social media: strategie, contentcreatie en handige tools;
 • masterminden: maak gebruik van de kracht van de groep;
 • praktisch: nieuwe dingen leren en direct mee aan de slag;
 • samenwerkdagen: samen werken aan je eigen to do’s;
 • zelfzorg & inzicht: ontdek de verborgen informatie in jezelf.
De inhoud op de live dagen wordt zo aangeboden dat jij eruit kunt halen wat voor jou werkt of bij jou op kunt laten komen wat voor jou op dat moment belangrijk is. Hierbij gebruiken we verschillende werkvormen zoals kennispresentaties, interactieve sessies, systemisch werk, meditatie, yoga nidra, mindfulness. 
 

Dit brengt het traject je

Je hebt nu wat meer beeld gekregen bij hoe de invulling eruit gaat zien. Daarbij ook nog even voor je op een rij gezet wat deelname aan het traject je zoal kan brengen. 

Ontdek waar jouw ondernemersvuurtje van gaat branden, waardoor het dooft en/ of juist aangewakkerd wordt.

Leer hoe jij een bedrijf kunt bouwen rondom jouw leven mét alles wat jij in je hebt én hoe jij het liefste wil leven.

Krijg beeld bij hoe jij je online zichtbaarheid kunt vergroten op een manier die bij jou past, zodat je de leukste klanten aantrekt.

Ga meer ondernemen zoals jij dat wil. Onder je eigen voorwaarden, zodat werken echt niet meer voelt als werken.

Leer plannen maken en doelen stellen, op zo'n manier dat het je wel lukt om je droomdoelen dichterbij te laten komen.

Ontdek welke manieren en tools jou kunnen helpen om efficiënter te werken, meer overzicht te krijgen en focus te houden. 

Ontmoet andere inspirerende ondernemers, gaat elkaar versterken waar mogelijk en leer van de kennis en ervaring van anderen.

Je krijgt meer zelfvertrouwen, een positiever zelfbeeld en wordt compassievoller naar jezelf wat zorgt voor meer happy vibes.

Ontdek waar de weerstand zit en ervaar hoe je hier mee om kunt gaan. Je gaat patronen herkennen, aanpakken en veranderen.

Krijg inzicht in waar het niet stroomt in je bedrijf, hoe je dit kunt herkennen, oplossen en vooral ook voorkomen. Je gaat ondernemen vanuit flow.

Ingrediënten van dit traject

Deelnemen aan het traject is op veel verschillende manieren fijn. Het is enerzijds de kracht van de groep waar jij je voordeel mee kan doen. Daarnaast is het fijn om offline samen te komen en je bedrijf écht even een hele dag belangrijk maken. Dit zorgt ervoor dat jij je bedrijf serieus neemt en helpt je om dichter bij je doelen te komen. Om je er wat meer beeld bij te geven een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet: 

8 live dagen

Offline dagen waarop we samen komen met de groep. Fijn om te horen wat er speelt én om samen aan de slag te gaan met verschillende thema's.

8 coachcalls

1 op 1 momenten waarop je al je vragen kunt stellen, we even kunnen sparren of bijvoorbeeld een peptalk kunt krijgen als je dat nodig hebt.

3 uur praktische support

Op afstand even wat hulp nodig bij je website, schrijven van teksten of iets heel anders? Jij chillen, ik met de laptop op de bank met die billen.

1 holistische sessie

Is er een bepaald thema wat steeds (weer) je aandacht vraagt en wil je deze op een andere laag uitwerken? Dan kun je deze 1 op 1 sessie fijn inzetten.

2 Samenwerkdagen

Fijne praktische én gezellige dagen waarbij we op locatie bij een horecatentje gaan zitten werken ieder aan zijn/haar to do's. .

24/7 Whatsapp support

Tussendoor een vraagje? Zit je er even doorheen? Kom je ergens niet uit? Stuur een appje en ik help je zodat je de volgende stap kunt zetten.

Voorbereiden & meenemen

Tijdens de Flowjaardagen zorg ik voor koffie, thee en tussendoortjes. Je lunch neem je zelf mee, zodat je lekker datgene kunt eten waar jij goed op gaat. Hebben we een Samenwerkdag, dan zitten we bij een horecagelegenheid. Je kunt dan naar eigen inzicht je drankjes en maaltijden afnemen en afrekenen. 

Neem het volgende mee als je komt:

Het kan voorkomen dat je een opdracht mee naar huis krijgt om mee aan de slag te gaan. Om bijvoorbeeld alvast ergens over na te denken, informatie te verzamelen of iets uit te werken. Dit met de reden zodat we de live dagen goed mogelijk kunnen benutten. De ene keer geeft dit extra ruimte voor een ontspannende oefening en de andere keer juist voor een mooie inzichtoefening. 

Holistisch Flow-jaartraject

Het jaartraject start één keer per jaar in januari. In deze maand zal dan ook de eerste bijeenkomst zijn waarin de eerste live-dag gepland staat. Zo kunnen we het jaar fijn met elkaar aftrappen. Aan het traject kunnen maximaal 6 personen deelnemen. Fijne kleine groep dus.

Startdatum is 24 januari 2024
De rest van de data vind je onderaan deze pagina bij de Veelgestelde vragen. 

We komen samen op:
Mottenbrink 1F in Onnen
Parkeren kan gratis op het terrein en aan de weg.

Inloop 09:30 uur
Start 10:00 uur
Afsluiting 16:00 uur

De ervaring leert dat het fijn is om er, als het even kan om 9:30-9:45 uur te zijn. Dan heb je voorafgaand nog even tijd om ‘aan te komen’ en even gezellig off topic te kletsen. 

Aanmelden

Wil jij (meer) gaan ondernemen zoals jij dat wil? Ben je bereid een laagje dieper te gaan en jezelf op persoonlijk en zakelijk vlak te ontwikkelen? Durf jij open te zijn naar jezelf over wat er speelt en wil jij graag luisteren en leren van andere ondernemers? Wil je dichter bij jezelf blijven, groeien als ondernemer en meer flow ervaren? Dan zou ik zeggen: welkom in dit vernieuwde Flowjaar!

Aanmelden kan via onderstaande button. Heb je nog vragen? Dan mag je me altijd even een appje sturen naar 06-43456343. Twijfel je of het iets voor je is, je mag altijd even bellen dan kan ik je er wat meer over vertellen en met je meekijken en/of adviseren. Woon je in de buurt, dan kunnen we ook samen een Kennismakingswandeling plannen. Dan kunnen we kennismaken en kun je kijken of er een klik is. 

Begeleiding

Het Holistisch Flow-jaartraject wordt begeleid door mij, Désirée Wassing-Boerema. Ik hou me bezig met holistisch en cyclisch ondernemen, waarvan het van binnen naar buiten (en andersom) ondernemen centraal staat. Waar het de ene keer nodig is om juist de verstilling op te zoeken naar binnen te keren en de transformatie van binnenuit in te zetten, is het de andere keer goed om je comfortzone op te rekken door bezig te gaan met (online) zichtbaarheid en andere ondernemersactiviteiten. Deze mix zorgt geeft mij afwisseling en zorgt er voor dat ik een mooi totaalpakket kan bieden aan de mensen waar ik mee samenwerk. 

"Toen ik na mijn studie in 2012 geen werk kon vinden, creëerde ik mijn eigen werk door een eigen bedrijf te starten. Ik heb een bedrijf gebouwd rondom mijn leven en onderneem zoals ik dat wil, onder mijn eigen voorwaarden. Zo doe ik waar ik blij van word en heb ik tijd en ruimte gecreëerd voor datgene wat ik belangrijk vindt in mijn leven. Ik geloof dat als iedereen dat zou doen, de wereld een veel meer ontspannen plek zou zijn. Stel je maar voor hoe jouw leven zou zijn als je volledig kunt zijn wie je bent, kunt voelen wat je nodig hebt en daar naar kunt handelen. Dat je tijd hebt voor datgene wat écht belangrijk is in het leven en kunt doen waar jij heel blij van wordt."

Veel gestelde vragen

 • Januari 
 • Februari
 • Maart (2 daagse)
 • April
 • Mei
 • Juni
 • September
 • Oktober 
 • December

De Plan & reflectiedagen zullen plaatsvinden aan de Mottenbrink 1F in Onnen in mijn praktijkruimte. 

De locatie van de Samenwerkdagen bepalen we samen. Ik heb een paar opties die ik voor kan leggen. Ligt er dan net even aan welke data (dagen) we prikken en welke horecagelegenheid dan de mogelijkheid heeft om ons te ontvangen. 

We komen samen op 24 januari, 26 februari, 25 maart, 26 april, 24 mei, 24 juni, 11 september en 18 december. 

Tijdens de eerste bijeenkomst nemen we de data door en kunnen we eventueel nog aanpassingen doen. Neem dus vooral je agenda mee. Dan kunnen we kijken of iedereen kan en eventuele aanpassingen doen zodat iedereen kan. 

 

Het is fijn als je intentie is om er elke dag bij te zijn. Sowieso leuk om jou weer te zien natuurlijk. Maar het is ook fijn voor de groep als jij er bent. Want zoals de andere deelnemers voor jou van toegevoegde waarde zijn, ben jij dat ook voor hun. <3 

Op de eerste dag leggen we de agenda's naast elkaar. Mocht het nou zo lopen dat het leven tussendoor komt, kun je altijd even in de groep gooien of we de datum kunnen veranderen. Kan de rest op een andere datum, dan verplaatsen we het. Is er iemand anders die op de alternatieve datum niet kan, dan laten we het zoals het is. 

Mocht het zo zijn dat je ziek bent, ja dan is het natuurlijk super balen. Verplaatsen is dan waarschijnlijk te kortdag en helaas moeten wij jou dan missen en mis jij een fijne dag. Natuurlijk altijd leuk als jij dan nog wel even deelt hoe het ver met je gaat en wat je bezig houdt. Stel eventueel ook je vragen aan de groep. Anderzijds kun je ook even één op één afspreken als een soort van inhaalmoment. 

Neem elke keer dat we samenkomen je agenda/planner mee, laptop, lader, pen en notitieboekje mee. Niet altijd nodig, maar beter te veel bij je dan te weinig. Neem op deze dagen je eigen lunch mee. Kom je naar een Samenwerkdag, dan kun je daar je consumpties naar eigen inzicht bestellen. Deze kosten zijn voor jezelf. 

Nou,  nee, eigenlijk is dat niet de bedoeling. Het is juist fijn om elkaar offline te ontmoeten. Écht met elkaar aan tafel te zitten, tussendoor even lekker te wandelen en meer.  Communiceren met een deel live aanwezig en een deel via scherm zorgt toch voor een soort van storing in de energie én de ervaring leert dat mensen achter het scherm vaak niet 100% aanwezig zijn. Dat is jammer. Als het een keer om nood-redenen nodig is, is het eventueel wel bespreekbaar. 

Nee zeker niet. Jij gaat ondernemen en ik sta aan de zijlijn. Ik inspireer je, geef advies waar nodig, moedig je aan, deel ervaringen en vier succesjes met je. Jij gaat het doen. Het is tenslotte ook jou leven en alleen jij kan daar de transformatie in creëren.  Maar dat kun jij! <3 

Mijn ervaring is dat ik mensen aantrek met nogal specifieke eetgewoontes (zoals ikzelf ;-)). Iets met dat je aantrekt wat op jou lijkt zeg maar. Daar rekening mee houden is niet te doen. Daarnaast kijk ik met dit soort dingen ook naar he ik het zelf het liefste zou willen. Ik zou het het fijnste vinden om wat mee te nemen, zodat ik weet dat ik voeding krijg waar ik goed op ga. Dus vandaar. 

Alle dagen gaan een feestje worden, dus dat komt wel goed. Als jullie het als groep leuk vinden om tussendoor ook een keer iets ontspannends met elkaar te doen wat misschien niets met het ondernemerschap te maken heeft, lekker doen.

Zo is het bijvoorbeeld ook altijd leuk om het jaar samen af te sluiten en met elkaar te eten. Iedereen kan dan wat maken en meenemen, zodat we aansluitend van de laatste dag nog lekker kunnen dikkedakken. Andere optie is om gezellig met elkaar naar tapasbar of pizzeria te gaan in Haren.

Nee, het traject is voor elke ondernemer die zijn/haar bedrijf graag een boost wil geven door er een jaar lang samen voor te gaan. De inhoud van het programma is zo ontwikkeld dat jij aanpakt wat jij nodig hebt. En er zijn genoeg mogelijkheden voor extra verdieping, zoals in de één op één sessies en tijdens de live-dagen waar je jouw thema in de groep kunt gooien.

Ja zeker! Ook dan is het interessant om deel te nemen. Want voor je het weet zit je in de ondernemerssleur en heb je niet meer door dat je eigenlijk niet meer aan het doen bent wat je het liefste zou willen. Het is fijn om even met een kritische blik naar je bedrijf te kijken en te ontdekken waar je bij kunt schaven. Daarnaast kun je het jaartraject ook gebruiken om nieuwe (online) producten of diensten te gaan ontwikkelen en je social media strategie te verbeteren en nieuwe tips en tricks te leren.

Dat kan zeker.  Tijdens het programma krijg je verschillende opdrachten en oefeningen waardoor je meer beeld krijgt bij wat je kan of wil gaan doen. Het social media deel kun je prima inzetten om je stappen die je zet te delen. Juist als je nog geen bedrijf hebt, kun je heel gemakkelijk al een netwerk opbouwen. Het jaarprogramma helpt je om de basis als een huis neer te zetten en vandaar uit te gaan communiceren.

Nee. Het is juist leuk om te mixen en matchen. Vanuit elk vakgebied kijk je weer anders tegen dingen aan. Leuk juist om elkaar daarmee te kunnen versterken en wie weet ontstaan er leuke samenwerkingen.

Het Flow-jaar is een persoonlijk- en zakelijk ontwikkelingstraject. De inhoud is concreter en we duiken samen in je bedrijf. Zowel met de groep als één op één tijdens de coachcalls. Ik neem je mee hoe je een bedrijf bouwt rondom je leven, social media inzet om klanten te trekken meer van dat. Je ontdekt waar jouw innerlijk vuurtje van gaat branden en wat juiste brandstof is. Daarnaast ontvang je ook 1 op 1 sessies met een holistische invulling, zodat je op die momenten nog even een verdiepingsslag kunt maken door naar binnen te keren of samen aan de slag te gaan. Ook krijg je van mij de nodige praktische ondersteuning zodat je wat acties uit handen kunt geven. Super relaxed.  

Je kunt het Plan- en reflectietraject zien als een netwerkgroep waarbij je elkaar enerzijds versterkt en anderzijds tijd reserveert om aan je bedrijf te werken. Ik heb hierbij een faciliterende rol en we gaan aan de slag met datgene wat de groep nodig heeft. De input wordt vooral door de groep gedragen en ik vul aan waar ik iets toe te voegen heb.  Hier vind je meer info over het Plan- & reflectietraject.

Ja zeker, dan kom je uit op een Holistisch Transformatietraject. Het traject is vergelijkbaar maar dan alles één op één zodat we lekker aan de slag kunnen met waar jij mijn support kunt gebruiken. Je leest er hier meer over: Holistisch Transformatietraject

Nee, dat doe ik zeker niet. Ik ben een missiegedreven ondernemer en dus geen geldgedreven ondernemer. Ik ben zelf zo'n type die liever wat minder verdiend én een heerlijk vrij leven heeft zoals ze wil leven, dan dat ik bulten geld omzet en geen tijd voor mezelf heb, om nieuwe dingen te creëren of überhaupt maar gezellig te zijn voor de mensen om mij heen.

Betekent niet dat ik vies van geld ben of geld issues heb. Dat zie je ook wel aan de prijzen die ik reken. Ook sta ik helemaal achter financiële doelstellingen, want je bent tenslotte wel gewoon een ondernemer en hebt geld te verdienen met wat je doet. Het gaat mij om de intentie die er achter zit. 

Ik beloof je dus geen miljoenen. Maar ik beloof je wel dat je meer gaat ondernemen zoals jij dat wil, zodat je dichter bij jezelf blijft. Dat je de 'crap' van je af gaat schudden waardoor er meer ruimte komt voor overvloed. Door vanuit je kern te ondernemen en het onder je eigen voorwaarden aan te pakken, zal het meer gaan stromen in je bedrijf. 

 

 

Scherp ben jij! Ja eerder had ik de online trainingen Bouw je bedrijf rondom jouw leven, Samen werken aan jouw social media en online diensten, in het Flowjaarpakket. Wat ik gemerkt heb is dat het voor veel mensen veel te veel is. Dit jaar doe ik het anders. Wil jij met een bepaald thema aan de slag en heb ik daar een mooi element uit een online training voor? Dan zorg ik dat je dat krijgt zodat jij de nodige verdieping kan pakken. 

Gegevens

Datum:
januari 24, 2024
Tijd:
9:30 am - 4:00 pm
Kosten:
€3000
Evenement Categorie:

Organisator

Désirée Wassing-Boerema
Telefoon
0643456343
E-mail
desiree@ondernemersvuur.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ondernemersvuur
Mottenbrink 1F
Onnen, Groningen 9755PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0643456343
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights