Laden Evenementen

Werk je veel alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken met andere ondernemers? Wil je graag sparren over een thema wat je bezig houdt of kun je wel wat inspiratie en tips gebruiken van andere ondernemers? Dan is een Samenwerkdag [mastermind-editie] wat voor jou! Deze keer komen we samen bij Brownies & Downies in Groningen. Leuk als jij er ook bij kan zijn. 

Veel ondernemers werken vaak alleen. Kan heel fijn zijn, maar op z’n tijd is het ook fijn om eens met iemand te kunnen sparren en/of gewoon samen pauze kan nemen. Heb jij hier ook behoefte aan? Dan is de Samenwerkdag ook leuk voor jou! 

Een Samenwerkdag is een dag waarop je samen met andere ondernemers AAN je eigen bedrijf gaat werken. Je hebt dus enerzijds tijd om met je eigen to-do-list bezig te gaan en anderzijds de ruimte om gezellig met andere ondernemers te kletsen en elkaar te inspireren. Bij deze Mastermind-editie gaan we in de ochtend met elkaar sparren over thema’s die je bezig houden en waar je wel wat input bij kunt gebruiken.

Dagprogramma

Om je een beetje beeld te geven hieronder een opzetje van hoe een Samenwerkdag eruit ziet. Let op: dit is een Mastermind Samenwerkdag. Waar we normaal het eerste focusblok hebben van 10.30 tot 12.00 uur, gaan we nu sparren over de thema’s die je als deelnemer in mag brengen. Heb je geen thema, don’t worrie. Jouw input kan heel waardevol zijn voor de ander én je gaat gegarandeerd geïnspireerd worden door wat er besproken wordt m.b.t. de thema’s van anderen. 

09.30 uur Koffietijd + inloop
10.00 uur Rondje voorstellen
10.30 uur Mastermind (sparren over jouw thema)
12.00 uur Lunchbreak + tijd om te kletsen
13.30 uur AAN je eigen bedrijf werken #focusblok2
15.00 uur Theepauze + tijd om te kletsen
16.00 uur Afronding.

Qua tijden hangt het ook een beetje af van het aantal ondernemers die er zijn. Dan duurt het rondje voorstellen b.v. wat langer. Het verzoek om er op tijd te zijn. Dan worden we niet tijdens het voorstelrondje gestoord en mis jij geen mooie verhalen van andere ondernemers.

Brownies & Downies Groningen

Deze maand zitten we bij Brownies & Downies in Groningen. Leuke plek, heerlijke koffie’tjes en lunch. We zitten helemaal achterin het pand, in een semi-afgesloten gedeelte. 

Adres:
Oosterstraat 57 in Groningen

De locatie is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Vanaf Groningen Centraal Station is het zo’n tien minuten lopen. Kom je met de fiets, dan kun je voor de deur parkeren. Kom je met de auto dan kun je deze in een van de parkeergarage (Rademarkt) kwijt. 

Zit vlak bij de Coffee Company

Deelnemen

Om deel te kunnen nemen aan de Samenwerkdag betaal je vooraf €25,-. Daarnaast betaal je jouw eigen consumpties zoals koffie, een lekker gebakje, lunch enz. Deze kun je rechtstreeks afrekenen bij de horecagelegenheid.

Handig om mee te nemen:

Laptop (vol opgeladen)

Agenda of planner

Notitieboek + pen

Koptelefoon en/of oordopjes

Verlengsnoer (soms nodig)

Laptop (vol opgeladen)

Aanmelden kan via onderstaande button. Leuk als je erbij bent! Wil je een thema in de groep gooien? Geef dan vooraf even het thema aan mij door. Mag ook gerust last minute. 

Waarom andere ondernemers komen

Vanaf 2019 worden er maandelijks Samenwerkdagen georganiseerd. Elke keer weer een mooie groep ondernemers. Sommige mensen komen elke keer. Anderen haken zo nu en dan aan. Zo ontstaat er een leuke mix, zie je altijd wel wat bekenden en leer je nieuwe mensen kennen. Ze komen graag om de volgende redenen:

Creativiteit

Op het moment dat je op een nieuwe plek werkt, wordt je creativiteit gestimuleerd, dit geeft lekkere positieve energie.

Netwerken

Je leert nieuwe mensen kennen en bijkletsen met bekenden. Je krijgt de mogelijkheid om te vertellen wie je bent en wat je doet.

Focus

Deze dag werkt ook goed als stok achter de deur om nu eindelijk dat te gaan doen wat je eigenlijk al een tijd graag wil doen.

To do's aftikken

Je kunt tijdens deze dag concreet stappen maken. Je krijgt de tijd om lekker te knallen en om je to do’s af te tikken.

Pauze reminder

Het is zo gemakkelijk om door te blijven knallen. Op deze dag word je herinnert aan het nemen van pauzes en rustmomenten.

Leuke locaties

Je ontdekt nieuwe locaties waar je fijn kunt werken en je kunt je laten verwennen met lekkere koffie'tjes, thee'tjes en lunch.

Gezellig

Naast gefocust AAN je bedrijf werken is er ook ruimte om gezellig te kletsen. We zijn collega's voor deze dag.

Samenwerken

Als je een vraag hebt, kun je deze in de groep gooien. Mogelijk kun jij iemand versterken of iemand anders jou.

Inspiratie

Het is leuk om elkaars verhalen te horen en ervaringen met elkaar te delen. Zo kunnen we van elkaar leren én elkaar fijn inspireren.

Winkelwagen
Scroll naar boven