Geweldige opkomst eerste Open Coffee Haren

Open Coffee Haren opening voorzitter Ondernemend Haren

Maar liefst 67 deelnemers op de eerste Open Coffee in Haren. Wat een geweldige opkomst! En wat hebben we veel positieve reacties gekregen over het initiatief, de locatie, de sfeer en de diversiteit aan deelnemers. Bedankt hiervoor.

Voor half tien waren er al zo’n vijftien vroege vogels binnen en rond half tien stond er zelfs een rij voor het aanmelden en betalen. Om tien uur waren de meeste deelnemers binnen en werd er een korte presentatie gegeven. Desiree Boerema, initiatiefneemster van Open Coffee Haren, nam het woord en heette iedereen hartelijk welkom.

Vervolgens stelden alle partners van Open Coffee Haren zichzelf en hun bedrijf voor en vertelden wat voor bijdrage ze leveren aan dit initiatief. Mocht u de presentatie gemist en hebben en nieuwsgierig zijn naar de partners dan kunt u naar de partnerpagina op deze website gaan.

De ochtend werd gevuld met enthousiaste deelnemers, bijzondere ontmoetingen, goede gesprekken, delen van visitekaartjes, maken van 1-op-1-afspraken en uiteraard vele kopjes koffie/thee. Dat is precies het concept van een Open Coffee: op een informele manier ontmoeten, kennis & ervaring delen en verbinden.

We nodigen u graag uit voor de volgende Open Coffee Haren op 20 februari 2014, zelfde tijd, zelfde locatie. Neem ook gerust iemand mee om kennis te maken met het concept van Open Coffee Haren.

     Volg @OpenCoffeeHaren via Twitter en Twitter mee met #OCHaren

     Like de Facebookpagina van Open Coffee Haren en ontvang informatie, foto’s en reminders.

     Word lid van de LinkedIn-groep, doe mee aan het ‘Rondje voorstellen’ en bekijk wie van plan is om te komen.

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven