Facebook Training

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 97,00

Je Facebook-pagina is een van je online visitekaartjes van je bedrijf. Vaak eentje waar je potentiële klant voor het eerst kennismaakt met jou en je bedrijf. Dan wil je natuurlijk wel overkomen zoals jij bent én helder kunnen laten zien wat je te bieden hebt.

In deze Facebook-training word je stap voor stap meegenomen in hoe je:

  • een professionele Facebook-pagina neerzet;
  • het kan inzetten op een manier die bij jou past;
  • welke functies er zijn en hoe je die kunt gebruiken.

Voor elke stap is er een video gemaakt waarbij je direct in beeld ziet hoe je bepaalde acties uit kunt voeren. Daarnaast wordt bij elke stap gedeeld welke overwegingen je te maken hebt.  De training heeft als doel dat jij vol vertrouwen jezelf en je bedrijf durft te presenteren  op een manier die bij jou past. Juist door dicht bij jezelf te blijven, trek je de klanten aan die goed bij jou passen. Loop je tijdens het volgen van de Facebook-training nog ergens tegen aan of is iets onduidelijk? No worries. 😉 Je kunt altijd je vragen stellen in onze besloten Facebook-groep.  Oké super leuk. Maar Facebook blijft steeds weer veranderen. Hoe hou ik dat dan bij? Nou, het enige wat jij hoeft te doen, is de nieuwe video’s bekijken. Me enige regelmaat zullen deze aangevuld worden zodat ook jij lekker bij kunt blijven.

Vind jij het fijn om aan de digitale hand meegenomen te worden in hoe jij Facebook optimaal in kan zetten voor jouw bedrijf? Dan is deze Facebook-training echt wat voor jou.

Heb je vragen over deze training? Neem even contact op en we helpen je verder. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven