Maankalender Poster 2023

Maankalender 2023 - Ondernemen op het ritme van de maan

Deze poster is speciaal ontwikkelt voor de ondernemers met interesse of nieuwsgierigheid naar de maan. De energie van de maan kan je heel fijn helpen om meer te ondernemen zoals jij dat wil vanuit flow te ondernemen. Met deze Maankalender weet je precies wanneer het welke fase van de maan is en daar kun je in het ondernemerschap mooi je activiteiten op afstemmen. Zo kun je juist met de stroom mee gaan ondernemen in plaats van er tegen in.

Zet de poster op een mooie plek waar je eventueel ook je eigen maanaltaar omheen kunt creëren. Of lijst hem in en hang/zet hem op een plek waar je vaak langskomt, zodat jij je bewust kan blijven afstemmen op de energie van de maan. Je krijgt er ook een kleine versie van, die je handig in je agenda kan steken als bladwijzer, zodat je hem altijd bij je hebt en even kan spieken. Extra fijn: op de achterkant staat per maanfase beschreven hoe je de fase kunt inzetten om te ondernemen op het ritme van de maan.

Maankalender poster
A3 formaat (29,7 x 42 cm)
Enkelzijdig bedrukt
300 grams papier

Maankalender cheetsheet
A5 formaat (14,8 x 21 cm)
Dubbelzijdig bedrukt
300 grams papier

Kijk eens bij de online training Ondernemen op het ritme van de maan (zie hieronder). Daar is deze Maankalender speciaal voor ontwikkelt. Meld jij je aan voor de online training, dan krijg je deze posters erbij cadeau. <3

Online Training | Ondernemen op het ritme van de maan

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights