Mensen verbinden

desiree boerema wassing

Wie bent u?

Mijn naam is Désirée Boerema, eigenaar van het online media bedrijf iDeesonline.nl. Vanuit mijn bedrijf geef ik advies en ondersteuning op het gebied van sociale media. Hierbij kun je denken aan een adviesgesprek, opstellen van een social media strategie, geven van sociale media trainingen en het beheren van sociale media profielen. Ondernemers kunnen instappen waar gewenst en het pakket zelf samenstellen: van enkele dienst tot aan volledig beheer van online media profielen.

Wat organiseert u?

Open Coffee Haren, een informele netwerkochtend bij de Hortus in Haren. Open Coffee Haren is een samenwerkingsverband met verschillende Harense ondernemers uit verschillende vakgebieden. Elke ondernemer levert een stukje input door b.v. producten, diensten en/of tijd te investeren. Het is een win-win-win-situatie. Door onze krachten te bundelen kunnen we, met gesloten portemonnee, Open Coffee Haren tot een succes maken. Margreet Uildriks (DaaromM!) is vorig jaar aangesloten bij de organisatie. Samen met haar organiseer ik de bijeenkomsten en verzorg ik de presentatie.  Open Coffee Haren is een maandelijkse bijeenkomst (elke derde donderdag in de maand) waarbij netwerken centraal staat: kennis uitwisselen, ervaring delen en verbinden.  “Open” staat voor het feit dat men niet lid hoeft te zijn (dus geen contributie) en daarnaast kan men zonder aanmelding aan komen waaien op een tijdstip dat het hem/haar uit komt. Elke maand is er om 10.00 uur een korte presentatie door een van de leden. Iemand die het onderwerp aanspreekt, kan voor 10.00 uur aanwezig zijn, iemand die er minder mee heeft kan om 10.15 uur aansluiten. Net wat de voorkeur heeft.

Partner informatie: http://www.opencoffeeharen.nl/partners/

Waarom bent u dit  gaan organiseren?

Toen ik in Arnhem woonde heb ik kennis gemaakt met het Open Coffee concept. Dit maakte me erg enthousiast. De Open Coffee bijeenkomsten worden door het hele land georganiseerd. Ik wist dat er nog geen Harense editie was en dacht toen: als ik weer terug naar Haren verhuis, dan ga ik het daar op zetten. Eenmaal terug (2013) was ik druk met het opzetten van mijn bedrijf iDeesonline.nl, dus wilde ik nog even wachten. Eind 2013 ben ik gestart met het opzetten van de Open Coffee en in 2014 januari van start gegaan. Organiseren is één van mijn grote passies, naast (online) communicatie en netwerken. In het ondernemerschap en de organisatie van Open Coffee komt dit allemaal met elkaar samen. Daar krijg ik veel energie van. Daarnaast vind ik het super om te merken dat veel mensen enthousiast zijn over het initiatief; leuke nieuwe connecties opgedaan hebben, samenwerkingen zijn gestart, mensen met elkaar hebben kunnen verbinden en ga zo maar door. 

Voor wie zijn de activiteiten?

Het is een netwerkbijeenkomst voor ondernemers en ondernemende mensen.  Dat is een breed begrip. Iemand die b.v. op het punt staat om te starten met een onderneming is ook van harte welkom om zijn/ haar ideeën eens op de koffietafel te leggen bij andere deelnemers. We denken graag met elkaar mee. Ook kan het interessant zijn voor iemand die op zoek is naar een baan of b.v. bestuursleden van verenigingen uit de omgeving. De bijeenkomsten zijn opengesteld voor een ieder die er graag bij wil zijn; al dan niet wonend in Haren. 

Wanneer is de eerstvolgende activiteit & hoe weten de lezers wanneer er een activiteit is?

De eerst volgende bijeenkomst is op 21 april 2016 van 09.30 uur tot 11.30 uur in het Hortuscafé in de Hortus Botanicus. Elke maand is er een presentatie van 10.00 tot 10.10 uur waarin één van de leden zijn/haar kennis en ervaring deelt. Kosten: €5,-. Aanmelden niet nodig. 

 Wilt u nog iets kwijt?

Vanuit iDeesonline deel ik met regelmaat informatieve blogs over het zakelijk inzetten van sociale media. Ook worden deze gedeeld via diverse sociale media kanalen, waar ook tips voor de zakelijke inzet van sociale media gedeeld worden. Kijk voor meer informatie op www.ideeosnline.nl. Ook voor de Open Coffee heb ik een website gemaakt, zie www.opencoffeeharen.nl. Geïnteresseerden kunnen lid worden van de LinkedIn-groep en krijgen vanuit daar uitnodigingen en reminders. Ook de Open Coffee is te volgen via diverse sociale media zoals Facebook en Twitter. 

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights