Help! Ik ben mijn superkracht kwijt!

Het is wat. Als datgene wat jou zo uniek maakt, datgene wat echt je kracht is….het opeens af laat weten. Wat moet je dan? Waar loop je tegenaan? Of komen er misschien andere mooie dingen tevoorschijn. In mijn blog deel ik mijn ervaring met je.

Positieve energie

Wie mij kent weet dat ik altijd vol energie zit en een lekkere positieve mindset heb. Dat zijn direct twee belangrijke ingrediënten die mij Dees maken én waar ik veel mensen mee kan kruisbestuiven. Het gaat vanzelf, ik vind het heerlijk en de mensen om mij heen ook.

Moe moe moe

De laatste tijd ben ik alleen veel moe. Zo moe dat mijn ogen gewoon zwaar voelen en dicht willen. Ik doe zelfs voor 10 uur al twee dutjes. Iets wat ik normaal écht niet kon! Ik dacht het toe te kunnen schrijven aan verhuizen, verbouwen, trouwen en noem maar op. Niet gek toch? Maar het blijkt wat anders.

Trage schildklier

Mijn schildklier is aan de hobbel. Werkt traag. Gevolg daarvan is extreme moeheid. Man, zo niet mij! Er is veel verheldering nu ik weet dat dit het geval is, dat is fijn. Maar… de moeheid brengt andere dingen waar ik niet echt blij van word. Ik kies eerder voor ongezondere keuzes; ga eerder snoepen en blijf meer binnen hangen. Daar vind ik vervolgens weer wat van. 😉

Verloren superkacht

Eigenlijk heb ik het gevoel dat ik mijn superkracht kwijt ben. Ik heb niet eens zin om allemaal video’s te delen op social media. Dus doe ik het niet. Want ik wil het vanuit oprecht enthousiasme delen. Niet omdat het moet. Dat vind ik vervolgens wel jammer. Maar goed, het is wat het is.

Interessante vraag

Twee weken terug sprak ik hier met Eva over. We spiegelen elkaar veel op verschillende vlakken. Ik noemde het gevoel wat ik net beschreef. Zij stelde mij de vraag: “Heb je ook nieuwe superkrachten ontdekt die nu juist naar boven komen?”. Dat was een mooie vraag die nog steeds doorsuddert.

Verrassend antwoord

Het antwoord op haar vraag was JA. Eigenlijk een die al best wel wist maar nooit zo als superkracht bestempeld had. Namelijk mijn intuïtie. Als ik de rust pak die ik nog heb, de stilte gebruik om helderheid te krijgen….kan ik zoveel aanvoelen. Eigenlijk ben ik daar best heel goed in.

Intuïtie

Afgelopen jaren ben ik veel aan de slag gegaan op het vlak van intuïtie. Iedereen heeft het, maar niet iedereen ‘hoort’ het of ‘voelt’ het. Gewoonweg om dat we te druk zijn, er niet bij stil staan of welke reden maar ook. Ik heb vorig jaar een intuïtieve coachopleiding gedaan en heb mezelf verbaasd over wat ik allemaal kan aanvoelen. Te bizar.

Voel, vertrouw en doe

Eigenlijk is dit ook een kracht die ik super vaak gebruik in mijn bedrijf en het samenwerken met klanten. Ik bereid ik mijn inspiratie-uren, mastermind-weken en flow-jaar-dagen niet uitgebreid voor. In hoofdlijnen staat het en verder voel ik vooral aan wat er nodig is en vertrouw ik erop dat datgene precies is wat de ander nodig heeft. Dat blijkt ook steeds het geval.

Kan ik op deze manier toch nog lekker positief omdenken waar ik zo van hou. Zelfs als mijn twee superkrachten even niet on topic zijn, is er wel een andere superkracht die tevoorschijn komt. Fijn om te weten. Dank Eva voor het stellen van deze inspirerende vraag. Mooi cadeautje.

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven