Opleiding tot Holistisch Transformatie Therapeut

In september ga ik starten met de 2-Jarige Opleiding tot Holistisch Transformatie therapeut. Hele mond vol en ik moet zeggen als ik de titel hoor dan klikt als ver-van-mijn-bed-show. Als ik lees waar we mee bezig gaan, dan herken ik al veel in wat ik intuïtief toepas én is het ook absoluut iets waar ik me dolgraag verder in wil ontwikkelen. 🥰

In de opleiding aan we o.a. aan de slag met overtuigingen, emoties, systemisch werken, ademwerk, pychometrie, healing en readingen. En nog veel meer dingen waar ik nog weinig spreekwoordelijke kaas van heb gegeten. Maar dat geeft niet. Juist leuk. Ik ben super nieuwsgierig. De opleiding zal voor mijn persoonlijke ontwikkeling een groot feest zijn, vast her en der met een traan en wat frustraties. Maar hey, daar zit groei. Vanuit de ruimte die ontstaat wil ik dolgraag een vertaalslag maken naar het ondernemerschap om andere ondernemers te inspireren om meer vanuit hun intuïtie te ondernemen.

Vaak als klanten een vraag bij mij neerleggen stel ik namelijk de vraag: als je voelt, wat klopt dan voor jou? Of: hoe zou jij dat het liefste zien als jij je eigen klant was? Gevolg: veel mensen schieten in het ‘denken’ en ‘weten’ niet wat ze voelen. Terwijl in dat voelen juist zoveel kracht zit om te ondernemen zoals zij dat willen. Ons hoofd bemoeid zich met veel te veel. Als we meer in ons lichaam zakken, beter kunnen voelen en in het nu leven, kunnen we leren om af te stemmen op onszelf. Dat is heel wat anders dan doen wat de massa doet, wat bij andere ondernemers goed werkt of wat je vrienden vinden dat je zou moeten doen.

De kracht zit in jezelf.

Je hebt alles in huis wat je nodig hebt.

Inclusief de wijsheid om je eigen keuzes te maken.

Vertrouw daarop en onderneem vanuit flow 💫

Zo heb ik vorig jaar hardop gezegd dat ik graag iemand op mijn pad zou krijgen die mij verder kon helpen op gebied van spirituele ontwikkeling. Daarmee zette ik de ‘deur’ open. Via de Yoga Nidra, ontdekte ik de Sjamenendrum en via Sofie en Instgram, kwam ik zo bij Nuttah Nakota terecht. Als je weet wat je wil, het de wereld in durft te gooien én ruimte neemt en geeft… komt er van alles op je pad. Het is vooral de uitdaging om de signaleen te herkennen. Maar als je dat eenmaal een beetje kan, dan gaat het allemaal van zelf. Alles komt wanneer het komt. Als je daar op durft te vertrouwen, ontstaat de magie vanzelf.🪄 

Blijf op de hoogte ♥

Ontvang bericht over de nieuwe agenda-activiteiten, aanbiedingen, uitnodigingen voor pilots en meer van dat, zodat jij als eerste de kans krijgt om je aan te melden.

Door je aan te melden geef je aan oké te zijn met mijn privacyverklaring.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights